AGESMUIESTE DOAMNE IUDELE TALE!

jhdgfd

Hai că ne revenim. Națiunea se trezește când vede factura la gaze, gazele alea pe care guvernul, în mărinimia lui, cică le-ar fi compensat pentru acea parte a populației intrată în categoria vulnerabilă. Categoria a rămas vulnerabilă, dar factura zici că e avansul la Logan. În fine, cu factura rămâne să vă descurcați, că la mine nu e problemă, că eu fac focul în mijlocul casei, așa că nu mă afectează.

Într-un zapping rapid, l-am văzut la tv văzut pe Ciolacu, cum s-ar zice pe liderul opoziției din interiorul guvernării, ăla de trebuie să iasă la încălzire pe marginea terenului pentru funcția de premier, că vine acum rotația, Ciucă pleacă în Afganistan - cred că nu mai pot americanii fără geniul lui strategic, iar Ciolacu trebuie să îl înlocuiască. Spun trebuie, dar nu e obligatoriu să se și întâmple!

Băi, se umfla în pene cum că el a făcut boosterul, de zici că descoperise gaura din covrigul de Buzău. Și cu miștouri din alea din târg, de la Drăgaică, cum că nu i-au crescut solzi.

Bă, fraiere, ție nu îți cresc solzi, pentru că papagalii au deja pene. Și dacă ar fi să ne luăm după Darwin și a lui teorie a evoluției, penele sunt rezultatul evoluției solzilor. Dar nici Darwin nu deține adevărul absolut. Uite, el mai spune că oamenii se trag din maimuțe. Ciolacule, dacă te uiți în jurul tău, ai să vezi că unii nu s-au tras încă, deci Darwin a mai greșit și el.

Penibil e că încerci să faci penele alea cât mai vizibile. Stai jos, că noi le-am văzut de mult, nu e cazul să te străduiești să le scoți în evidență. Bag de seamă că ție nu ți-au spus țuterii că nu știi să faci bancuri, iar la ironii ești precum elefantul în vitrina de porțelanuri, ca și în materie de subtilitate politică.

Azi e Boboteaza sau Botezul Mântuitorului în Iordan, un moment cu importante semnificații pentru ortodoxie și pentru romano-catolici, sărbătoare care are și semnificația purificării.

Eu știu că „Dumnezeu nu bate cu parul”, iar răsplata cerească, pentru faptele tale, vine în timp. Știți că nu sunt evlavios din cale afară și cred că Dumnezeu e chiar cu simțul umorului. Cred că se strică de râs la planurile pământești ale unora dintre noi, planuri meschine și care nu au nimic de a face cu morala creștină, dar îi cerem pervers ajutorul. Eu am un regret. Că aghiasma din  Ziua de Bobotează nu îi pătează măcar pe toți perverșii ăștia care spun „Doamne, ajută!” la ananghie, iar în rest, încalcă majoritatea din cele 10 porunci. Ah! Și zilele astea, dimineața urlă că se strâng enoriașii la slujbe și n-au, chipurile, măști, iar după-amiaza vorbesc solemn despre însemnătatea Sărbătorii.

Bă, frate, pentru ăștia, aș vrea ca atunci când îi atinge agheasma să îi păteze măcar, dacă nu să îi ardă. Să vezi atunci schelălăieli și vaiete! Avea socrul meu, Dumnezeu să îl odihnească, o vorbă de duh, pe care o spunea când vedea câte o curvă bătrână, grăbită să nu piardă slujba de la biserică. Zicea: „Asta, de când nu mai poate cu domnii, s-a dat cu Domnul!”. Cam așa și cu perverșii ăștia, care una zic și alta fac. Dacă i-ar frige agheasma, am vedea și noi, fără putință de tăgadă, care sunt curvele.

Dar, v-am spus mai sus: Cred că Dumnezeu are căile lui de a judeca și nu se uită în gura unui insignifiant ca mine.

GOGU  ORLANDO

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags