ADEVARUL ARE CAPUL SPART!

hnfhfjj

Dragi tovarăși și prieteni! Nașa Reta și Naș Florea...

Permiteți-mi să toastez în acest moment în cinstea mirilor. A Miresei și a Mirosului. Amândoi sunt deja bătrâni, cu multă experiență și hârșâiți în curvăsării, așa că le întrevăd o căsnicie fericită la a doua lor încercare în care fiecare sa cuplat și sa regulat cu cine a dorit ca să-și dovedească lor înșiși că nu există curve mai mari. ca dânșii, iar prin urmare, toți trebuie să crească copiii lor făcuți pe sub gardurile Bucureștilor.

Dragi meseni, neamuri și pretini ,

Vă atenționez că votul exprimat ieri, 9iunie, anul curent ecologic, sa desfășurat în condițiile foarte minuțioase puse la punct de servicii globale care sunt infiltrate de peste 30 de ani în Claca Politică actuală, în toate părțile aflate la Putere sau în „opoziție”. Asta cu „O poziție” este o făcătură pusă la cale de sclaveții generalului Coldea și a șerpoaicei Anaconda, care a rămas borțoasă cu un limbric provenit de la CIA, care fusese fătat de Mossad. Este o chestie mai complicată și nu pierdem acum timpul.

Prin urmare încă de la alegerile trecute, de acum patru ani, Securitatea globalistă a intuit că se întâmplă în lume ca o reacție a popoarelor contra globalismului colonialist – mai ales în contextul că a fost scos din bârlog Marele Urs Volodea – schimbă cumva dorința maselor. de oameni de a mai accepta prăbușirea umanității și prin urmare se vor coagula forțe patriotice suveraniste pe toate popoarele și populațiile.

Așadar Anaconda ia sâsâit la ureche domnului general Coldea – cățelul de odaie al CIA – că este bine ca să preîntâmpine să se producă sau să coaguleze a forțelor patriotice românești și să fie ajutate chiar de dânșii. Imediat sa trecut la găsirea unor iude izvorâte chiar din veninul Anacondei când avea ciclu și sa format mai mult în taină o „alianță” cu numele de AUR , mai mult în diaspora, care pur și simplu a explodat la alegerile trecute și a intrat în parlament. României ca o surpriză, lipindu-se ideologic lângă celălalt partid fals care era făcut pentru a Salva România .

De atunci au urmat și niște proști pe care noii „politicieni patrioți” le-au făcut din lăcomie și din dorința lor firească de a avea o felie cât mai mare de cașcaval. Așa că au dat-o afară pe senatoarea Diana Șoșoacă din partid, ceea ce a adus-o pe aceasta să fie cea mai puternică voce care a spus adevăruri incomode și a descoperit adevărata față a noii aripi securiste ale Cloacei Politice . De câteva luni senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă este lidera unui adevărat partid patriotic suveranist român care se detașează vizibilitatea restului formațiunilor politice. Foarte mulți au fost până la următorul atrași de sinceritate doamnei senator devenită Președinte al SOS România, sinceritate și clarviziune viitoare ce a deschis mintea multă a aflați din necunoștință de cauză și manipulare perversă în propria alianță AUR.

Prin urmare ascensiunea fulminantă a partidului SOS România a creat o mare panică în rândul Securiștilor globaliști aflați în subordinea efectivă a Mossad și CIA, așa că sunt buni profesioniști au făcut tot ce este omenește posibil să bareze proliferarea partidului SOS România și al numărului lor de adepți. .

Pentru asta au făcut tot felul de mârșăvii inimaginabile, programul blocării cu orice preț a vizibilității doamnei senator Diana Șoșoacă  pe Mass Media mainstream și a majorității rețelelor sociale controlate de globalism, a blocat toate căile de comunicare electronică cu domnia sa, deși s- au încălcat cele mai elementare drepturi democratice, s-au tăiat pur și simplu toate firele și căile de comunicare între alegătorii ei și domnia sa. Sa instituit practic un embargo informatic cvasitotal, s-au șicanat de cca un an de zile toți simpatizanții Dianei Șoșoacă pentru a împiedica ascensiunea lor politică.

Chiar și în aceste condiții Diana Șoșoacă – personalitatea domniei sale – înaltul ei grad de profesionist în ale Dreptului, cultura ei solidă acumulată în ani de muncă și învățătură, i-au permis să penetreze toate aceste cercuri concentrice de ziduri de cetate construite în jurul ei. și să fie din ce în ce mai mult susținută de românii trăitori în țară și în diaspora.

Securitatea globalistă - aflată deja în subordinea Mossadului israelian și al CIA dependentă acum de aripa democrată a politicii americane – a înțeles că SOS România este cel mai mare pericol pentru această Cloacă Politică de a fi înfrântă masiv și ulterior după câștigarea Puteriilor politice să trateze la represalii. și la recâștigarea multor bogății naturale pierdute de România și capturate de coloniști globali.

Sa trecut așadar pentru alegeri la un Plan diabolic în care cei din Mass Media au avut de jucat la unison un scenariu pregătit cu grijă.

În primul rând au anunțat cu surle și trâmbițe cu o lună înainte despre un Exit Poll nemaipomenit, ceva care nu mai există pe lume, o bombă de presă care poate doar la „partenerul strategic” se mai poate, așa că tunurile au fost livrate în totalitate televiziunii „lui CNN”, unde sunt cele mai ticăloase iude din câte au cunoscut românii.

Lor li sa conferit rolul de a face o Propagadă furibundă pentru a intoxica electoratul cu minciuna sfruntată că numai ei au în exclusivitate transmiterea în timp real al primelor date „preliminarii” cu rezultatul alegerilor. A fost și este încă o mare cacialma, o minciună imensă! În primul rând că acest Exit Poll a fost acordat în exclusivitate celor doi ticăloși manipulatori care băntuie politică românească de după „revoluție” și anume „profesorului Marius Pieleanu și trepădușului Mirel Palada. Ei doi au ajutat securitatea de trei decenii să manipuleze lumea cu minciuni sfruntate bazate pe „sondaje de opinie” prin care scoteau lșa comandă cifrele pe care le doreau unii sau alții care plăteau din bugetele alocate din taxe și impozite, dar controlate total de Servicii.

Au umflat ca nume și notorietate atât de mult această „agenție” de sondaj, statele române să creadă că numai ei sunt serioși și profesioniști pe piața românească, numai ei dețin metode și aparatură profesională care sunt de fapt un barometru al societății.

„AVANGARD” este cea mai josnică păduchelniță de minciuni și manipulare pe care toate televiziunile mainstream din România o cunosc în cor un munte de profesionism.

Astfel fiind pregătită și fezandată populația, sa trecut apoi la un plan comun de respectat cu strictețe de partidele mari mainstream, care formează actuala Cloacă Politică . Regia spectacolului a mai fost împărțită pentru „autenticitate” și de scandalul declanșat de Parchetul general care sa apucat să ancheteze cu 3 zile înainte de finișul campaniei partidul AUR „bănuit” că a adunat semnături false pentru Silvestru Șoșoacă, prilej de a mai aduce în lumină. negativă pe Diana Șoșoacă , dar și puțin pe George Simion cu AUR , pentru că sa contat pe reacția acesteia sinceră de a face scandal și de a se victimiza, ceea ce se și dorea pentru o înverșunare a electoratului patriotard.

Asta urmărea să mai scadă puțină atenție electoratului în ascensiune al partidului SOS România. Lumii trebuia să i se abată atenția dorinței de a vota un „partid extremist” cum sunt mereu catalogate intenționat atât AUR unde sunt mulți naivi sinceri, dar și SOS România , unde sunt mulți intelectuali de valoare, patrii și cu idei de suveranitate.

Mai mult decât atât, strategia planului prevedea până în amănunt ca la ora afișării Exit Pall -ului să fie câștigători în procente bine calculate și analizate cele două mari partide mainstream – PSD și PNL – dar și Forța Dreptei cu USR și PMP, AUR să apară pe un loc 2-3 în funcție de tipul alegerii, iar UDMR pe „muche de cuțit” aproape să piardă pragul electoral de 5%, iar SOS România să acumuleze un incert procent de 6% la prima strigare, în timp ce la locație. nu a însemnat nimic.

Cloaca Politică trebuia să-și asume cifrele și să accepte acest joc până la capăt, pentru a crea o psihoză în electorat că nu prea sa schimbat nimic după cum au dorit masele de a vota ce s-au mobilizat exemplar și pe caniculă.

Chiar dacă nu ar reuși să adoarmă vigilența observatorilor suveranești ca să poată schimba sacii cu voturi sau să măsluiască procentajul electronic, se urmărește o creștere a tensiunii sociale și lumea să se obișnuiască că în România electoratul a rămas la fel de prost și tembel și nu ține. pas cu popoarele din UE, votând și menținând PPE ca majoritate în CE.

Totul este o minciună, o manipulare ordinară a Serviciilor ! Adevărul va ieși la lumină în câteva zile, când vor fi numărat de 2-3 ori voturi și din diaspora, care vor fi acceptate numai când ele vor coincide cu datele din terenul culese de reprezentanți ai partidelor suveraniste AUR și SOS România !

 Ce sa anunțat de iudele t eleviziunilor mainstream - care sunt slugi năimite ale globalismului pe care îl apără cu dinții, că altfel ele știu că pier - sunt date eronate intenționat. Desigur, la urmă vor da din umeriși vor declara nonșalant că a fost doar un sondaj aproximativ bazat pe date subiective declarate de oameni și dânșii nu au cum să certificate veridicitatea! Jigodii!

Să spunem că la ieșire de la vot cetățeanul este intervievat de oameni CURS sau AVANGARD . Este întrebat cum a votat. Unii răspund sincer, alții declară invers. La sediul central al CURS, sau la AVANGARD, cu ajutorul computerelor și a unor softuri bine ticluite se obține centralizat ce se dorește. Sunt contabilizate doar răspunsuri care convin scopului și sunt ocolite intenționat acele răspunsuri care nu convin!

Astfel se obține o MARE MANIPULARE care ține în tensiune în societatea românească care se mobilizează exemplar pentru a vota și pentru a scăpa de această Cloacă Politică actuală! Și în diaspora și în țară, lumea a ieșit hotărâtă să dea de pământ cu ură și dorința de pedepsire a acestor ticăloși care ne-au distrus viața!

Stați calmi și nu puneți botul la manipulări televizate,. Fiți uniți și faceți scut în jurul partidelor pe care-ați votat cerând în solidar renumărarea voturilor până ce iese la iveală adevărul.

De altfel și Gabriela Firea este convinsă că Nicușor Dan nu are numărul de voturi afișat de televiziuni, ea știe cu siguranță despre imensa intoxicare pe care  Marius Ciolacu o acceptă din vizul său că va ajunge Președintele României.

Fiți convinși că „adevărul umblă cu capul spart”, dar noi, cei care am votat masiv o schimbare ȘTIM   că nu acesta nu este Adevărul.

GABRIEL MIHAILA

vezi video de mai jos

Video

Featured

MÂNGÂIEREA LUI DUMNEZAU

-Mami tu l-ai văzut pe Dumnezeu?

Mihail Moldoveanu Sun, 06/09/2024 - 09:32
Tags

UMANITATEA ESTE ÎN RAZBOI

Dragi prieteni,

Spre disperarea mea, am aflat că niciunul dintre linkurile din ultimele noastre e-mailuri nu a funcționat. Au funcționat când am testat înainte de a trimite, dar odată ce transmisia de e-mail a fost oprită, serverul a funcționat defectuos și nu s-a deschis nimic.

MAXIMA DEZILUZIE...

Redirecționez mai ieri o poză apărută pe Newsfeed-ul meu pe Facebook în care apare drapelul americănos cu un text care grăiește cam așa: „în filme, ei sunt salvatorii lumii, în realitate lumea trebuie să se salveze de ei”.

DIFERENTA

Am considerat că trebuie să distribui pe cât mai multe grupuri și pagini - pe care pe unele le administrez eu și pe altele nu - acel mic flaier cu Programul în câteva puncte pe care partidul SOS România <