ACUM SE RESETEAZA LUMEA!

jndhdghjhjh

A doua revoluție americană va fi o revoluție mondială.

      O a doua revoluție americană este în curs de desfășurare, dar de data aceasta va afecta întreaga lume și nu doar Statele Unite. La nivel global, „ordinea mondială bazată pe reguli” (noi conducem, voi vă supuneți) negociază o capitulare în fața alianței mondiale pentru libertate, sunt de acord mai multe surse. Acest lucru poate fi confirmat în multe știri diferite și aparent fără legătură între ele.

       Să începem cu răspunsul lumii, la apelul actorului Mafiei Khazare (KM), Vlodomyr Zelinski, de a da afară Rusia din Consiliul de Securitate al ONU. Acesta a fost răspunsul rusesc: „Excluderea Rusiei din Consiliul de Securitate al Organizației Națiunilor Unite (CSONU) este posibilă doar dacă întreaga organizație este desființată și creată din nou”, a declarat primul reprezentant permanent-adjunct al Rusiei la ONU, Dmitri Polyansky.

        Este exact ceea ce se negociază în această săptămână, când reprezentanții țărilor G20 se reunesc în Indonezia. Aici, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, va prezenta argumentele în favoarea unei revizuiri complete a ONU etc. „Adevărul este că piețele emergente sunt catastrofal de slab reprezentate”, subliniază Lavrov.

         Demersul de a înlocui și de a moderniza ONU, Banca Mondială, BRI, FMI etc., controlate de mafia khazară, este susținut de un boicot internațional al grupului de țări G7, controlat de KM. În prezent, G7 controlează doar 31% din PIB-ul mondial și 11% din populația lumii. Acest lucru înseamnă că vor pierde războiul hibrid care se poartă acum împotriva lor.

         După cum am relatat săptămâna trecută, un grup întreg de țări, inclusiv Iran, Arabia Saudită, Argentina și Indonezia, au solicitat să se alăture BRICS (Brazilia, Rusia, India, China și Africa de Sud), într-o respingere publică a blocului G7.

        Acest lucru este sprijinit de un boicot energetic și economic, care va forța economiile G7 să se oprească aproape complet în câteva luni. Europa a fost deja lipsită de gazul rusesc. De asemenea, a pierdut aprovizionarea cu petrol și gaze din Libia și Algeria. Acest lucru s-a întâmplat în timp ce „probleme misterioase” au oprit jumătate din generatoarele de energie nucleară din Franța. Urmează o întrerupere a aprovizionării cu petrol din Orientul Mijlociu, spun sursele societății Dragonului Verde din Orientul Mijlociu.

          Și Statele Unite au fost izolate de piețele internaționale de petrol și își vor epuiza rezerva strategică de petrol înainte de sfârșitul anului. Misiunea de implorare a falsului președinte Joe Biden în Orientul Mijlociu de la sfârșitul acestei luni, nu va ajuta, promit sursele.

        Acum, Japonia a devenit următoarea țintă, după ce premierul sclav Fumio Kishida și-a anunțat public supunerea față de KM. Rusia a început să naționalizeze proiectul de gaz Sakhalin II, care reprezintă 10% din necesarul de gaz al Japoniei. Acest gaz este pe cale să fie tăiat.

          De asemenea, Japonia va avea o vară lungă și fierbinte, deoarece centralele sale nucleare sunt sabotate.

         În continuare, o întrerupere a petrolului din Orientul Mijlociu va forța economia Japoniei să se oprească în această toamnă, împreună cu celelalte colonii din G7 KM.

        Acesta este motivul pentru care G7 nu va avea altă opțiune decât să încerce să negocieze un tratat de pace cu restul lumii la reuniunea G20 din această săptămână din Indonezia.

         Pentru a pregăti acest lucru, „avatarul prezidențial” rus Vladimir Putin a mers săptămâna trecută în Indonezia pentru a se întâlni cu președintele indonezian Joko Widodo (Jokowi).

  • KM – Khazar Mafia (n.r)

TRAIAN DANIEL RUS

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?