ACUM A PORNIT MACELUL!

bnfdgfjhfgjj

STIRI DE ULTIMA ORA:

Din ultimele date culese de pe teren și din rapoartele militare ale celor 2 părți combatante, rezulta ca se dau lupte grele pe tot frontul de est. Din câte se pare, ofensiva rusă a început si se manifestă pe toată linia frontului, de la Volodymyrvka în Sud și până la Siversk în Nord.

 În acest moment sunt bătălii crâncene în derulare în următoarele puncte: Olecsandrivka, Kamyanka, Adviivka, Krasnohorivka, Nelipivka, Zalizne, Kurdiumivka, Bahmut, Krasna Hora, Soledar, Siversk si Mykolaivka.

Nu sunt încă date suficiente, dar din câte se pare, au fost observate trupe cecene la sud de Bahmut și la nord de Siversk și s-au observat mai multe acțiuni ale Bestiilor Negre (o grupare paramilitară rusă antrenată în Legiunea Militara din Siberia, alcătuită în proporție de 90% din lunetiști specializați în luptele de gherilă urbană). De precizat că „bestiile negre” nu au participat pană acum la operațiunea specială din Ucraina, ei intrând abia ieri dimineața pe front, prin zona de graniță Belogrod, unde tot ieri, forțele Ucrainene de graniță au raportat peste 172 de pierderi de vieți omenești.

Trupele de mercenari occidentali și americani - împreună cu trupele ucrainene de pe frontul de est - raportează pierderi mari de personal si tehnică militară și s-au reorganizat la vest de Bahmut, unde încearcă sa reziste.” - notează agenția de presa TASS citata de tinmur.com în evaluarea situației de pe front în data de 19.09.2022 ora locala 10.30 !

CIPRIAN TOMA

Add new comment

Restricted HTML

  • Allowed HTML tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id>
  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.

Featured