ACTORUL ACTIVIST MIHAI CALIN A RAMAS FARA MOTIV DE LUPTA!

fsrfdgfhgh

Măi Mihai Călin, mă băiatule... ce naiba... ți-ai scos tu steagul Ucrainei de pe poza de profil, lăsându-ți fața nerasă și gânditoare sprijinită-n căușul palmei și fără nicio cauză afișată pe dânsa? Cum e posibil să faci tocmai tu așa ceva? Că pe mine  m-a durut și m-a revoltat... Păi, de ce, măi, de ce? Doar pentru că și-a scos și ANTENA 3 cele două culori (albastru-galben) cu care-și împopoțonase sigla? Sunt dezamăgită la maximum-maximorum!

Tocmai tu, care-ai avut pozele de profil, marcate pregnant, cu toate cauzele bune: „UCRAINA”... „SUSȚIN VLAD VOICULESCU PENTRU BUCUREȘTI”... „VOTEZ USR PLUS”... „E.U. IES LA VOT”... „DROIT D’ASILE POUR LES AFGHANS WOMEN” ... „HAȘTAG CURCUBEU” (de Ziua Internațională împotriva Homofobiei, Transfobiei și Bifobiei) și câte și mai câte; tocmai tu, care-ai dat drumul pe valea  esofagului la ciorbițe ucrainene fără număr, fără număr, și te-ai și pozat cu farfuria aburindă-n prim plan, tocmai tu, zic, să n-ai astăzi nicio cauză  demnă de slujit la poza de profil? Da’ ce ești tu, dragă, ANTENA 3, să-ți spună CNN-ul când să-ți scoți steagul ucrainean de pe siglă deoarece interesul purtător de fes(e) a suferit unele modificări esențiale? Nuuuuuuu... ar fi insuportabil pentru mine... căci eu, care te-am văzut în fotografie cum te vaccinezi, nu numai cu anti-COVID (că pe ăla îl făcea  toată lumea, de-a valma, și vedetele și plebimea) ci și cu ANTIGRIPALUL,  deoarece ești mai cu moț și mai cu mască KN95 FFP2 în 5 straturi, cu valvă, 44 de lei bucata, nu pot să-ți văd astăzi poza cheală de orice cauză nobilă, cu „dinaintea goală”, cum s-ar spune!

Așa că aștept înfrigurată sigla cu „#NICIEUNUMĂSPĂLNA! #ȘÎEUSAL(I)VEZPLANETA!”, dar mă gândesc că trebuie să fii pregătit și cu alte haștag-uri: „#ȘÎEU MĂNÂNCLĂCUSTEGUSTOASEPĂVARZĂ” sau: „#ȘÎEUMAIPUNOHAINĂGROASĂPEMINELA19GRADETEMPERATURĂÎNCASĂ” sau: „#ȘÎEUSTAULALUMINAOPAIȚULUI”. Ca un adevărat european!

Nu mă lăsa pradă deznădejdii, te rog!

...........................................................................................................

P.S. Eu înțeleg, desigur, necesitatea unei implicări civice cu care, poate, toți suntem datori. În schimb, detest propaganda scârboasă, politică, mascată în activism civic, adică aceea care se pozează cu Nicușor Dan și mi-l prezintă ca un LUPTĂTOR PENTRU CAUZE CIVICE, iar nu ca OM POLITIC, ceea ce este de fapt. Detest și „agățatul” de cauze trendy și însuflețirea neverosimilă în susținerea lor...

Detest JE SUIS CHARLIE, pentru că nimeni nu este CHARLIE în afară de CHARLIE însuși.

Detest ipocrizia trebuincioasă pentru un pic de vizibilitate-n plus. Dar... „Ich bin răutăcioasă”, cred...

LUMINITA  ARHIRE

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?