ÎN ACEST WEEKEND, NATIA ROMÂNA A PICAT EXAMENUL DE MATURITATE!

kfjfgjhbh

În weekendul care tocmai a trecut, românii și-au dat cu stângul în dreptul, de la „vlădică la opincă”, picând ca popor la examenul de maturitate...

Să o luăm cu începutul, adicălea cu capul statului. Johannis este de fapt capul răutăților, El conduce și guWernweul său, El conduce Serviciile prin interpusul său cosângenar Hell Vig, El conduce spre dezastru turma de oi mioritice care se dovedesc chiar a fi o turmă de oi proaste. Așa de bine au gestionat acești idioți funcționaRi treburile, încât s-au trezit că sunt trei zile de haos legislativ, de impotență de a manageria țara. Tot prostul a înțeles imediat că Poliția nu mai are bază legală de a amenda vreo încălcare de lege, pentru că între Starea de Urgență și Starea de Alertă, trecerea s-a făcut anapoda, „pe genunche”, în complicitate parcă prea vizibilă cu loazele trădătoare din Opoziție, o Opoziție ce are de fapt majoritatea, doar că este complice cu nazistul de la Palatul Cotroceni.

„Ciuma Roșă” tocmai și-a bătut joc de gușterii de la PDNL în frunte cu „Nazi” și cu Lajos Kicsid Ember și au votat în parlament o lege precum a vrut mușchiul lor de pork. Tăind maioneza liberalilor, „opoziția” joacă mereu la cacealma și mărește potul până ce „ăilalți” vor arunca cărțile pe masă dându-se bătuți. Această guvernare este deosebit de toxică, deoarece ea este o guvernare „împotriva naturii”, cu un giWerner minoritar, ce face doar gălăgie și afundă România în neant. Ciuma Roșă alungată de securicii din ambele tabere de la guvernarea măiastră a Doamnei Vio, a făcut sacrificiul suprem ca să schimbe pionul cu tura. De fapt, a pierdut din tot sufletul și cu toată determinarea guvernarea și Puterea, pentru ca să o poată da jos pe Doamna Vio și să-l pună în locul ei pe Marcel, securistul șoricel.

Partidul Social Democrat nu a avut nici puterea, nici currajul să hotărască în plen schimbarea liderului, pentru că este ca orice partid parlamentar, un partid de pupincuriști lași și oportuniști, care fac totul „pe la spate”.

Deci liberalii au dat ordonanțele de schimbare a „stării” ca niște loaze, procedând fix ca Mașina românească de dat șuturi în cur, care își dă șuturi în cur.

Ce au făcut oile sovietice în schimb? Păi au făcut atâta cât i-a dus capul. Dacă în timpul Stării de Urgență televiziunile se întreceau zilnic în a arăta populației claustrate cum petrec țiganii neștiutori de carte și cu minte puțină sfidând microbii aducători de moarte, în stare de euforie și ignoranță, în acest weekend, aceleași televiziuni au filmat Sfidarea Națională a „cremei” românești, a Elitei formată din generația + 20 de ani, care se pretind oameni „rasați” oameni cu intelect și informați, oameni care folosesc smartphone-ul mai des decât creierul. Această generație de români imbecilizați de trei decenii de degenerare, s-a gândit să se răzbune chipurile pe „guvernanții” care i-au ținut închiși în case și care le-au luat Libertatea, iar acum, profitând de vidul legislativ provocat de idioți, au ieșit în cohorte sub efectul de turmă, ba să se adape în apa mării plecând de la București și știind că nu au hotel deschis pentru cazare sau restaurante unde să înfulece micul regulamentar, sau au plecat în transhumanță pe piscul munților, luând telecabina ca să găsească chipurile o iarbă acoperită de zăpadă și de „aer curat”.

Ce poți spune unor asemenea oi idioate ce au lăsat deoparte intelectul și s-au dedat unor „revoluții” de tot rahatul în Herăstrău sau pe bulevardele Bucureștiului - cică sărbătorind Libertatea! Bine, să înțelegem că atâta minte au ei și Libertatea lor este direct proporțională cu capul cât gămălia de bold, au vrut să-i tragă sasului și lui Lajos câte un șut în cur, în semn de dezamăgire că l-au ales și au mascat asta pe seama libertăților pierdute, dar de ce au pus mască doar pe cur și pe moacă nu? De ce idioții care pretind că ei sunt spuma intelectualității de mâine se aruncă de tineri cu capul înainte în brațele Morții, dorind să se răzbune pe alții?

Dacă prostia și COVID-ul ar durea, cu siguranță că nu ar mai umbla atâția proști pe stradă. Acești tembeli care sfidează de fapt societatea și lumea în care trăiesc, sunt totuși prea proști ca să judece și să-și dea seama că cei care au provocat acest război împotriva lumii, tocmai pe ei se bazează, tocmai pe idioțenia lor de masă contează! Se dorește la început de deceniu, secol și mileniu, ca să se restarteze omenirea, să se facă din nou o selecție naturală a umanității, adică noi am aruncat boala, știm antidotul, dar nu îl scoatem decât atunci când credem noi de cuviință. Puterile Lumii de azi nu mai sunt puteri în acest război, toate popoarele sunt pe picior de egalitate, nu mai contează cât petrol ai, cât uraniu, cărbune, fier, gaze naturale. Populația se va selecta singură, scapă cine poate, cine este deștept, cine are stăpânire de sine, cine nu, PIERE. Nu mai este important că ai pașaport american, german, britanic, Sri Lanka, India, China.

Dacă cei care au gândit și declanșat pandemia judecă „grosso-modo”, la hurtă, atunci zic așa. Ce populație avem noi? Păi peste un miliard jumate! Daa? Păi dacă mor 50% din nou, rămânem 700 de milioane, americanii vreo sută, rușii vreo sută, englezii vreo patru zeci, românii vreo opt-zece, etc. Cine ne mai oprește atunci să stăpânim ce parte a lumii o dorim? Rămân în viață pe pământ doar indivizii de elită, doar cei mai sănătoși, mai inteligenți, care au gena supraviețuirii, cu ei putem reconstruii lumea! Pe Google ai toate datele astea, doar că Google nu ți-a dat și suficient creier ca să faci conexiuni și să pui datele cap la cap!

Ce au făcut românii în weekend - după cum s-a silit din răsputeri prostimea jurnalistă să ne arate - a fost un fel de sinucidere în masă, a fost o dovadă a imbecilității colective a unor idioți cu școli, care nu au gândit că pot lua virusul și să redeclanșeze pandemia, că pot îmbolnăvi acasă pentru o zi de teribilism, părinți, bunici și copii...

Selecția naturală a umanității este scopul acestui război epidemiologic! Cu siguranță că sub conducerea idioată pe care și-au pus-o cu mâna lor, românii vor ajunge să nu mai fie un popor. Vor fi împrăștiați și amestecați prin lume, cam atâția câte oi stăteau la strunga țarcului ca să vină la muls pe la Nădlac, sau câte oi plecau unde au văzut pe Internet poze cu pășuni mai verzi, dar nu erau prinși și lupii care stăteau ascunși cu balele curgând că vine prospătura.

GABRIEL MIHAILA

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags