ACCEPTI ASTA, POPOR ÎN AGONIE?!

lkljkjioij

Popor român, dacă nu ai murit complet pe dinăuntru, dacă mai există în tine măcar o fărâmă de DEMNITATE NAȚIONALĂ, trezește-te, toarnă-ți o carafă de apă rece peste cap și realizează, măcar în ceasul al 12-lea, că țara ta NU ÎȚI MAI APARȚINE! Ești SCLAV în propria ta țară! ...Deci nu e suficient că oștenii tăi trebuie să MOARĂ pentru războaiele și interesele lor, nu e suficient că trebuie să le dai, GRATIS, toate resursele tale, acum pretind și să arunci la gunoi Constituția, unde scrie că ești stat suveran, că Parlamentul e forul tău reprezentativ suprem! Dă-l dracului de Parlament, dă-l dracului de Guvern! Îți zic ei direct ce Legi să faci și ce Ordonanțe să dai!

...Accepți asta, popor român!??gfjgjgigi

"Procurorul General al SUA l-a invitat recent pe ministrul român al Justiției - este unul dintre motivele pentru care sunt aici, să mă întâlnesc cu ea, ca urmare a invitației - să vină în SUA și să continue să lucreze alături de el și de echipa lui, în mod direct, pentru o foaie de parcurs pentru România, la care el a contribuit. O foaie de parcurs consultativă legată de ceea ce SUA consideră a fi prevederi și măsuri adecvate care să fie introduse în legislație, în ordonanțe , pentru a asigura un stat de drept puternic și consistent."

LIVIU PLESOIANU

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?