ABUZURI CONTRA POLITISTILOR IESENI!

garcea

Un poliţist ieșean a fost surprins de colegii săi în timp ce intenționa să cumpere volumul "Critica raţiunii pure" de Immanuel Kant. Acesta a fost dus la secţie, unde a fost supus unui interogatoriu intens. Omul legii susţine însă că este o interpretare greşită a gestului său şi nu e vinovat de nimic.

- Nu o luam pentru mine, jur! M-a rugat un prieten să-l ajut. Eu nu am nicio legatură cu imersiunea dihotomică în subconştientul iraţional al sinelui şi, ca să fiu sincer până la capăt, nu sunt un apologet al kantianismului - a declarat Ionel C.

Şefii săi sunt însă convinşi că acesta este vinovat.

- L-am observat de mai mult timp. Era ceva ciudat cu el. Mereu era primul care termina de citit numerele de înmatriculare! - ne-a declarat adjunctul IJP.

De asemenea, Inspectoratul Judeţean de Poliţie a demarat o anchetă şi în privinţa celor doi poliţişti care l-au surprins pe Ionel C.

- Există nişte semne de întrebare vizavi de cei doi. Ce căutau ei in preajma librăriei? Se pare că există premisele existenţei unei întregi filiere de poliţişti intelectuali!

Ancheta continuă...

Daniel Florea

Tags

Featured

HERJEU DE LA C.N.A. – KILLER-UL DEMOCRAȚIEI PREZIDENȚIALE...

Dacă eu afirm : „președintele nostru e un netot !”, se cheamă că e defăimare sau că am spus un adevăr incontestabil? Sau, mai precis: poate fi DEFĂIMARE UN ADEVĂR INCONTESTABIL? Că eu nu am „impresii”, eu am dovezi ! Ia să vedeți ...