ABSOLVENTI CU RETARD, AU TERMINAT 12 CLASE LA LICEUL „MIRON COSTIN” DIN IASI!

jsbvtt

Proaspăt absolvenți ai Liceului „Miron Costin” din Iași au ținut morțiș să arate tuturor nivelul de retard mintal la care au ajuns după terminarea a 12 clase.

Nivelul lor de cultură, ura viscerală inoculată în mediul adolescentin de javrele sorosiste antiromânești care le inoculează  tinerilor sila față de poporul din care s-au născut, ei asimilează majoritatea populației românești cu dușmanii propri membri sau simpatizanți PSDi, urmând calea plină de venin propovăduită de sasul nazist Johannis și de jivinele care abia mai reușesc să-l mai țină în viață... Aceste tinere creaturi – vlăstare ale unor ieșeni – atât au învățat despre democrația de tip fascist: tot ce nu este cu noi, reprezintă pe dușmanii noștri! Ei sunt gata la o adică să-și execute părinți, bunici sau alte rude apropiate doar că nu le împărtășesc afinitățile politice introduse cu seringa cu venin în creierul cu retard, alterat de droguri sau plante botanice...

PNL, USR, PLUS Ciolos, PMP, PRO România, iată niște closete securist-comunistoide de tip neomarxist-fasciste ce încearcă să impună o minoritate cu forța acțiunilor violente și vehemente.

Acești tineri îndobitociți de retardul mentorilor lor, pornesc în viață cu stângul și în curând – când viața îi va lovi peste ochi – vor avea o mare dezamăgire și vor trăi o mare rușine când vor conștientiza gestul și prostia lor.

Din păcate va fi prea târziu, dar problema care se pune este aceea că dăscălimea școlii este formată din papagali fără pene care ciugulesc salarii corecte din palma guvernării PSD și mai mănâncă și grăunțe pe ascuns de la jivinele lui Soros care le otrăvesc mintea și mâncarea!

Un mare blam asupra Liceului MIRON COSTIN !

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?