9 DOSARE PENALE "BINE FACUTE"

poza

Președintele României, Klaus Iohannis, a fost cercetat în 9 dosare penale la Parchetul de pe Curtea de Apel Alba, în timpul mandatului de primar al Sibiului! În una din cauze, instanțele civile au hotărât că sunt irevocabile ca o casa A FOST OBTINUTA DE FAMILIE IOANNIS PRIN FALS: cum a fost scapat în dosarul penal, lucrurile fiind atat de evidente?

Seful Parchetului Alba Iulia, cine era? Augustin Lazăr! Cel de îngrijire - dintr-un procuror fără știință de carte și cu experiență de Partidul Comunist, fără alte merite profesionale - a ajuns PROCUROR GENERAL AL ​​ROMANIEI CU SEMNATURA LUI KLAUS IOHANNIS, cel cercetat mai ieri de Lazar!

Aud că în spatele lui Augustin Lazăr a mai stat și Raluca Pruna - locotenentul Monicai Macovei -, Dacian Cioloș - un sorosist și sinecurist de talie europeană -, dar și Codruta Kovesi, al carui tată, procuror comunist și el, a fost din vremuri străvechi tovarasul cui? al lui AUGUSTIN LAZAR! Asta da treaba: IOHANNIS PRESEDINTELE ROMANIEI, CODURTA KOVESI - PROCUROR SEF ADN -, DACIAN CIOLOS - PRIM MINISTRU, AUGUSTIN LAZAR - PROCUROR GENERAL!

Nici pe vremea lui Ceausescu nu se intampla asa! Și dacă dictatorul ar fi trăit astăzi, aș fi trimis în fața plutonului de execuție - ca așa era era pe vremea aceea - fără nicio discuție!

Adăugați la grupul de infractori de mai sus pe Livia Stanciu - Președintele Înaltei Curți la acea dată -, sefii serviciilor secrete semnatari ai protocoalelor și: GATA! ROMÂNIA A FOST TRANSFORMATA ÎN STATUL POLITIENESC LA BRELOCUL LUI KLAUS IOHANNIS! Intreaga putere de represiune concentrata in mana unui clan de incompetenti, la randul lor la comanda unora ca Soros sau cine mai stie?

Prinsa asupra faptului, după dezvăluirea lui Tudorel Toader, a reacționat așa cum a făcut-o și până azi: ei sunt România, Europa, lupta împotriva corupției! Cine se leagă de ei se leagă de fabrici și uzine, de muncitorul poporului - cum se spunea mai de demult! Totul lobului extern a început să se dea cu fundul de pământ - persoane de asemenea interesate ca puterea pe care au folosit-o în grupuri de interes, să rămână la fel, la dispoziția lor! Dar si de FRICA, nu trebuie sa descoperim masinile uriase facute de aceasta gasca IN NUMELE POPORULUI ROMAN MINTIT, UMILIT, SARACIT, TERORIZAT!

Va putea poporul roman sa iasa din aceasta capcana a istoriei, sa se elibereze de aceasta CORUPTIE DE STAT, de aceste gaste care au pus calusul in gura si i-au scapat de propria libertate si demnitate? Eu zic că, DA, A VENIT TIMPUL!

Aurelian Pavelescu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?