1 DECEMBRIE – PRILEJ DE HAU-HAU A CLASEI POLITICE!

jfjhfghghh

Știu că sunt mulți care vor face mărunt din buze doar citind titlul...

Ei, bine, pe ăștia îi dau deoparte și-i las în fantezia lor să-și șteargă balele de la colțul gurii, stimulați de întrecerea socialistă a canalelor de televiziune străine, care emit în România...

Începem cu un exercițiu făcut ieri de ProTv la emisiunea de seară, de Știri, din „prim-time”, unde dizeoza Andreea Esca s-a sacrificat taman de ziua ei onomastică și a patronat Știrile. La un moment dat, suntem anunțați că s-a făcut un sondaj pe stradă asupra importanței la români a zilei de 1 Decembrie, iar concluzia trasă indirect și subliminal a fost că „tăți românii e proști și inculți”, că de fapt noi nici nu am merita să avem o zi de sărbătoare națională. Sunt întrebați oameni pe stradă ce sărbătorim noi, românii, pe 1 Decembrie? Bărbați, femei, în general oameni trecuți de 50 de ani, cu o condiție modestă după înfățișare, cu școala făcută în regimul de tristă amintire când școala învățată îți băga câte ceva în cap de cultură generală, răspundeau încurcați: „ce să sărbătorim maică, e ziua noastră, ne veselim, mâncăm de toate, mâncăm ciolan cu fasole, petrecem, e sărbătoare!”

„E ziua României, când i-am învins pe nemți și ne-am unit între noi!”

Și tot așa... În sfârșit dintr-atâția tembeli aleși pe sprânceană, vine o fătucă și spune după dictare: „e ziua unirii, când românii din Transilvania s-au dus la Alba Iulia și au făcut România Mare.”

Explicația este cât se poate de simplă: a fost un sondaj ca toate sondajele, făcute tendențios de aceste jigodii globaliste care se află peste tot, la toate butoanele! Când vor să manipuleze, când vor să inducă o stare în mintea mult slăbită a unei populații îndobitocite de ei cu ajutorul Mass Media, fac sondaje! De opinie, electorale, bagă aiurea din burtă câte o știre prin care legitimează legile securiste votate la foc automat de parlament conform unor „dorințe” ale populației, susținute – evident! - de „sondaje”, prin care ne trezim că există lege în urmărirea noastră exact din secunda când ieșim din burta mamei, din sala de operație, natural sau cu cezariană și la grădiniță, la școală, la facultate, la serviciu, la restaurant, la orice hotel, pensiune, iar mai nou, pe orice autostradă actuală și viitoare, pe orice uliță de sat.

Sondajul de aseară cu prostia românească de a nu cunoaște semnificația lui 1 Decembrie vine să întărească propaganda făcută tot de aceste jeguri din Mass Media, care „introduc” invitați ce vorbesc pe șleau despre faptul că ocupăm Transilvania în mod incorect, printr-un rapt făcut după cel de-al doilea Război Mondial, când creionul bont al lui Stalin a trasat hărți ce s-au dovedit bombe cu efect întârziat!

Adică noi, românii, suntem atât de tâmpiți, că nu ne cunoaștem nici măcar semnificația Zilei Naționale! ASTA ESTE SĂMÂNȚA OTRĂVITĂ!

Problema este alta: generațiile persoanelor de peste 50 de ani, care la „revoluție” erau de 20 de ani, cu școală făcută în România socialistă, nu erau obișnuiți să sărbătorească nimic pe data de 1 decembrie! Învățam la școală despre semnificația acestei zile, despre făurirea României Mari, dar doar în treacăt, că în acele vremuri comuniștii nu doreau să explice copiilor  de ce România Mare a rămas mică! Se trecea în viteză asupra multor evenimente reale care s-au petrecut în istorie, dar care puteau „deranja” cu adevărul lor pe mulți „tovarăși” din URSS, din R.P. Ungară, din R.S.S. Ucraineană, sau R.S.S. Moldova.

Când tovarășul Iliescu a făcut revoluția lui în 1989 și a aterizat pe coadă de mătură la Cotroceni, atunci s-a hotărât - împreună cu ceilalți tovarăși și „pretini” din FSN - să marcăm o cotitură majoră în istorie, iar Ziua Națională de la 23 august, când România a întors armele trecând de partea Aliaților și a Rusiei sovietice, să nu se mai țină atunci, ci pe data de 1 Decmbrie. Zis și făcut...

De asta părinții și bunicii – care sunt oricum mai puțin familiarizați cu tehnologia computerilor, cu navigarea pe Internet la „părintele unu Google” – nu au data de 1 Decembrie ca o zi fixată în cuie în memoria lor, așa cum ar fi 23 August și 1 Mai. Din acest motiv nici nu prea dau importanța cuvenită a semnificației reale făcute de conducătorii „revoluției” și a României de după 1989.

Ceilalți, care au făcut școala după 1990, de când a început distrugerea sistematică a istoriei noastre adevărate, de când globalizarea a prins puteri inimaginabile infiltrându-se șerpește în toate țările civilizate ale lumii – au făcut școli și cursuri „de formare” în pas cu tehnica IT și folosirea computerului, iar pentru ei, în școală, s-a fixat cu șuruburi filetante data de 1 Decembreie ca Zi Națională, în care propaganda finanțată de guvernanți – oricare ar fi aceștia – bat tam-tam-ul ca să abată atenția de la foamea cumplită pe toate domeniile din cursul anului, la ziua când se dă liber la festinuri saturnalice cu cârnați cu fasole, varză cu ciolan și basculante cu mititei sau cârnați afumați și murătuiri...

Prin urmare, „generația Google” cunoaște în mare că este Ziua Națională, iar unii care au luat bac-ul peste opt, știu și semnificația ei...

În rest, toată această pleiadă de măscărici nemernici care o fac pe patrioții plângând cu lacrimi de crocodil „țărișoara România”, precum acest histrion cu numele de Dragoș Pătraru, cu jigodii slugarnice, chiar alogene, precum Sebastian Zachman, chiar Mircea Dinescu, un trubadur senilizat care a susținut sincer toate jigodiile ce s-au perindat - precum Train Băsescu, Andrei Pleșu, Klaus Kohanis - etc este folosit ca un fetiș de Prima Tv ca să mimeze patriotismul canalului, așa cum este folosit și papagalul cu coarne de cerb carpatin aflat sub papucul muierii și a copilului cu probleme... l-am numit pe Cristi Brancu &familia.

O haită de slugi, de nemernici la ProTv, la Antena 3, la România Tv, la Realitatea, la Kanal D, care în timp ce acționează distructiv asupra minții românilor intoxicându-i cu știri false despre lume, inserează și pseudo emisiuni folclorice care chipurile le dau pașaportul și aprobarea de emisie...

Ce Zi Națională? Care Zi Națională? Cât timp veți vedea într-o tribună că un ticălos antiromân ca Klaus și o slugă grețoasă precum căprarul Ciucă stau ca momâile și primesc Onorul armatei române, care cântă și bate pas de defilare cu capul întors spre aceste marionete, ROMÂNIA NU ARE ZI NAȚIONALĂ!

Poate vreodată, dacă Dumnezeu va face o minune și va dori să redevenim un popor și o Țară, cei care vor trăi atunci trebuie să schimbe data Zilei Naționale! În orice zi de vară, fără nicio semnificație deosebită, doar ca 1 Decembrie să rămână în mintea și inima românilor ceea ce este ea cu adevărat: ziua făuririi României Mari, ziua când Transilvania a revenit înapoi lângă surorile Muntenia și Moldova, așa cum a le-a adus cu sabia Mihai Viteazul!

GABRIEL MIHAILA

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?