ZERO CU COARNA – MULTIME VIDA

hfhgjh

Orice cifră +„Plus” „Premierul Zero” nu își va schimba valoarea, dar dacă o împarți cu „Premierul Zero” ,primești ca rezultat, un „Zero”!

Tehnocrați frate! Calculați, reci, insensibili la influența unor noțiuni precum: indivizi, societate, echitate sau dreptate. Un fel de administrate a colectivității, fix după criteriile unei societăți comerciale.

Aproape contabilicește, cu o rată de amortizare atent calculată, cu durată de viață limitată de calcule și nu de uzură și implicit cu o comisie de casare a capitalului uman, o comisie formată din membrii consiliului de administrație și premierul 0 (e zero nu ou) un zero pus președinte, director general, în fine administrator executatnt al directivelor securismului reprezentat de CA, al cărei scop e stoarcerea oricărui profit în interesul acționarilor!

 

Acum vreo câteva luni, poate un an, Cioloș și adepții bisericii băutorilor de lichide galben-sărate (citește ππ) îl comparau pe Tehnocratul de Pericei cu modelul Macron. Azi, cam nasol să zici că ești Macron de România, ori dacă o spui ești un oportunist-imbecil politic, dar poate unora le place 2 euro litrul de benzină.

În fine, dacă azi Ponta era premier, după lansarea Cioloșișmului, varianta dâmbovițeană a Macronismului francez, cu siguranță citeam o demisie pe FB.

Și fără nici o legătură (oare fără legătură?!) nu pot să nu remarc prestațiile „tembelizate” ale sindicalistului milițian Coarnă Dumitru. Impresia mea este că bătrânului milițian hârșit în rele, îi dă nasol mărirea salariilor din sistem. Pare că vrea o scădere cu vreo 25%. Păcat de plătitorii taxei de sindicat, dar dacă se lasă reprezentați de Coarnă își merită soarta!  asww

Poate îl face naibii cineva pe Coarnă senator, că decând l-a refuzat PSD-u,l nu se mai oprește din vorbit rahaturi. Da, știu și aici tot Dragnea e de vină!

Gogu Orlando

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?