Va urma un an si mai greu, miza este uriasa!

picture

A mai trecut un an. Mare parte dintre români l-au petrecut, cu bune și rele, ca totdeauna: în afara vieții publice, pe care au ignorat-o sau au privit-o ca pe spectacol greu de înțeles și care le-a provocat mai mult ură și intoleranță. Așa și trebuie, pentru că această mare masă de oameni neimplicați, probabil mai mult de jumătate din populația țării, este cel mai greu de cucerit ideologic și formează un corp social care, în situații de criză, are cuvântul hotărâtor.

Pentru cei implicați a fost un alt an de război greu. Dar un an în care tabăra care a controlat statul prin abuzuri și cătușe - un grup para-statal și transpartinic - a pierdut bătălii foarte importante. Au fost dezvăluite mai multe abuzuri ale justiției și de putere decât s-a întâmplat în toți cei 29 de ani de la Decembrie 1989. Tabăra de protecție a Constituției și de apărare a democrației s-a conturat, prin opoziție, iar o parte din populația implicată a început să iasă de sub manipularea sistemică.

Va urma un an și mai greu: anul alegerilor prezidențiale. Miza este uriașă. Se va hotârâ dacă noul Președinte ales va reprezenta pe mai departe statul paralel sau nu. Lupta va fi, cu certitudine, crâncenă: diversiuni, dezinformări, acuze, calomnii, linșaje publice, probabil acțiuni de stradă pentru destabilizări sociale grave. Totul va fi conceput și coordonat în laboratoarele specialiștilor în psihologie colectivă, așa cum se întâmplă de ceva vreme cam peste tot în lume. Cine și câți vor mai distinge adevărul de fals, binele de rău? Greu de spus.

Vă doresc tuturor un An Nou mai bun, să fiți fericiți! Să vă faceți timp și să aveți curajul, vă urez, să iubiți adevărul și țara! La mulți ani!

Aurelian Pavelescu

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags