USR – Uniunea Sovietelor Românești

usr

Probabil că mulți dintre voi priviți astăzi cu silă nedisimulată pe oricare dintre aceia care își declară apartenența sau simpatia pentru tânărul partid politic USR, acest hibrid apărut chiar miraculos după ultimele alegeri libere în Parlamentul României.

Pe bună dreptate sunteți nedumeriți pe deplin și vă întrebați ce tembeli, ce ticăloși, au putut să voteze niște tineri imberbi  care pentru a-și ascunde cruditatea neconformă cu statutul de politician își lasă de multe ori bărbi retezate de foarfec după modelul străbunicilor Marx și Engels.

Pentru cei care observă viața politică din România – dear nu numai – de multă vreme și sunt interesați de politică NU pentru a ocupa vreo funcție vremelnică, ci doar pentru a înțelege subtilitățile ce determină viața semenilor concitadini, conaționali și coreligionari, USR a dat semne de coagulare pornind de la ONG-urile sorosiste care „luptau” cu morile de vânt de la Roșia Montană, când miliardarul Soros își băgase tridentul diavolesc direct interesat în disputa dintre Gold Corporation și concurentul israelian ce își dorea să câștige zăcământul.

A urmat apoi tema gazelor de șist, temă exacerbată la maximum tot de ONG-urile sorosiste adunate sub umbrela de culorile curcubeului sub numele generic Uniți Salvăm România.

Bani, mulți bani, cooptarea unor oameni cu statut de vectori în societatea românească, în general oameni cu statut intelectual cărora li s-a oferit training extern și instruire în domeniul organizării clandestine a unor rețele și mijloace de comunicare, legături și metode de infiltrare.

A urmat mai apoi la nivel de capitală - înainte de alegerile locale din 2016 -  transformarea Mișcării Uniți Salvăm România în partid politic, după ce cu vreo doi ani mai înainte propaganda insista asupra numelui lui Nicușor Dan – omul providențial, tânărul intelectual de model nou, cinstit și modest, un anonim ca toți tinerii noii generații ce nu putea să mai trăiască în această țară mâncată de corupție și condusă de corupți. VAX ALBINA !

Astăzi sunt lucruri știute și cunoscute, ba chiar la Parchet s-a mușamalizat deja dosarul fondurilor venite cu duiumul pe căi ilicite la acest partiduleț ce a explodat în campania electorală într-o publicitate deșănțată cot la cot cu jnapanii tradiționali și cu adânci rădăcini – PSD și PNL...

Cine sunt USR-iștii, cine este în spatele lor și ce intenții au?

Diavolul bătrân George Soros – Talpa Iadului – a lucrat de multe decenii la opera vieții sale: schimbarea societăților lumii, transformarea acestora în piese pe o tablă de șah imensă cât întreaga planetă. Este un personaj malefic, un geniu al răului, iar originea sa evreo-maghiară dublată de cetățenia americană, i-a conferit unele particularități care s-au unit diabolic în întruchiparea lui Satan pe pământ.

Nu voi face acum apologia metodelor și acțiunilor sale, a crezului său geopolitic, dar Soros este perceput acum ca fiind promotorul ideii de globalizare, de amestecare a popoarelor lumii, de nivelare a religiilor și a ștergerii granițelor dintre țări, a controlului deplin asupra mulțimilor care sunt privite ca niște mușuroaie de furnici ce pot fi strivite oricând sub  o talpă uriașă atunci când se înmulțesc prea tare într-un anumit teritoriu, sau pot fi mutate cu forța în locuri de interes al Stăpânului Lumii.

Pentru ca aceste idei să poată fi puse în practică fără o aparentă încleștare armată între cele două blocuri antagonice rămase după cel de-al doilea război mondial, era nevoie de alte metode de acțiune neconvenționale, de metode subversive în care perfidia și subliminalul au jucat un rol transfrontalier important.

Totul trebuia să se facă sub ideologia umanitarismului, a antagonizării dintre Societatea Civilă a țărilor cu Guvernul aflat la putere și cu clasa politică. Mulțimii trebuia să i se inducă dorința de democratizare a societății, de pierdere a privilegiilor de către o parte a clasei politice care era prezentată întotdeauna ca un dușman „de drept” al maselor cărora li se excita nemulțumirea.

Orice temă, oricât de minoră, ce ar fi putut deveni un deziderat sau un moft și un motiv de nemulțumire al societății civile, era imediat preluată de Organizații Neguvernamentale înființate în țărle lumii de tipul „open society”, care încetul și perfid au devenit o rețea mondială care lucra ca un organism viu interstatal.

Pentru aceasta a fost nevoie în primul rând ca marile și vechile religii milenare să poată fi slăbite, prin antagonizarea lor și prin declanșarea pe plan zonal a unor războaie locale  - în aparență cu alte scopuri decât diferența de religii - sau ducerea Religiei în derizoriu, cu motivația că mileniul al treilea nu mai poate fi supus ignoranței maselor populare ce se închină unei divinități, acționându-se cu putere pentru supremația doctrinei ateiste în contrapunere cu Biserica diferitelor popoare.

BANUL  a devenit Dumnezeul multor oameni, iar puterea sa a înlocuit icoanele care în multe locuri au putut fi pângărite și renegate.

Paradoxul a apărut mai ales atunci când – cu ajutorul unor șefi de state convertiți de Satan – s-a putut trece la planul diabolic de amestecare a popoarelor din leagănul creștinătății Europa, cu emigranți musulmani ce au fost determinați de condițiile groaznice de război fratricid să-și părăsească țările, sau foametea și sărăcia din Africa și Asia  au fost motoarele care au declanșat Exodul.

Evident că aceste lucruri nu s-ar fi întâmplat niciodată fără complicitatea mârșavă a unor lideri politici din țările Europei creștine care au indus simultan o politică de compasiune și de ajutor creștinesc în numele lui Iisus, deschizând fără frică, anesteziați de prostie, granițele țării lor sub diferite pretexte, inclusiv al celui de lipsă a forței de muncă ieftine din țările lor dezvoltate.

Într-o perioadă de doar 2-3 ani exodul a devenit necontrolat, au fost infiltrați teroriști de religie musulmană care au fost instruiți să inducă frica și să provoace destabilizare în țările gazdă.

La acea dată Europa Unită se împărțea în două categorii mari: țările dezvoltate, cu veche tradiție democrată și capitalistă și țările foste comuniste, proaspăt eliberate ce au pășit pe drumul democratizării și a capitalismului.

Emigranții au ocolit această ultimă categorie, ei doreau să ajungă dintr-o dată în Raiul occidental, fără posibilitatea de a poposi la porțile sale în țările fost comuniste.

În mod special, România a fost un stat cobai pentru Soros și uneltele sale din Uniunea Europeană. Nu numai geostrategic suntem atracția Nr.1 din această parte a globului pământesc, dar și din punct de vedere al bogățiilor din subsol și al reliefului variat care ne transformă într-un colț de rai  ne face țintă pentru marile puteri.

În timp ce în Occident ateismul ia locul creștinismului cu brutalitate în fața ofensivei musulmane, țările fost comuniste ferite încă de exodul musulman – proaspăt scăpate de comunism – luptă cu îndârjire pentru economia capitalistă în care valorile să devină elită în toate domeniile, luptă din răsputeri să devină democrații funcționale așa cum aveau ele drept ideal țările occidentale  spre care tânjeau.

România a fost împinsă perfid de mecanisme și factori ascunși să determine o mare parte a populației bine calificate, cu studii solide și cu o cultură solidă să emigreze din propria țară, să o părăsească, după ce fusese împinsă de niște ticăloși puși cu ajutorul securiștilor și nomenclaturiștilor infiltrați în clasa politică să-și distrugă economia destul de dezvoltată în anul 1990 și astfel am ajuns al doilea furnizor de emigranți de pe glob.

Ajunși în occident, plătiți cu salarii cât de cât decente comparativ cu nivelul sărac al țării, românilor emigranți li s-a inoculat perfid ideea că cei rămași acasă – părinții și rudele lor – sunt cei care țin în frunte corupții ce i-au împins pe ei spre bejenie, iar Occidentul care lasă capitalismul pentru un nou tip de socialism ateist, reprezintă reperul moral spre care trebuie să tindă.

Politici perfide, de inoculare a urii și a antagonismului între toate categoriile de oameni, între generații, între angajații de la stat și cei privați, între naționalități, între adepții unui partid politic sau altul, a devenit un mijloc puternic de dezbinare și ură între români. A fost cultivat perfid și subtil sentimentul de frustrare și s-a acționat intenționat în detrimentul „Regatului” în raport cu Transilvania,  urmărindu-se cu mare ticăloșie momentul prielnic pentru o realipire a acesteia la vechiul Imperiu austro-ungar.

Pentru asta se folosesc iude, se folosesc oameni fără scrupule, cumpărați cu mulți bani, aruncați de Soros și unelte sale din Europa prin diferite metode care au dus la convertirea tinerei generații încă din copilărie prin intermediul diverselor tabere de pregătire, a Internetului și industriei IT, a excursiilor și a recunoașterii externe etc.

S-a acționat asupra intelectualității tinere din mediul universitar ce a devenit la rândul său promotorul ideilor neomarxiste, formatorii generațiilor care vin și care nu mai ascultă poveștile de viață spuse de părinții și bunicii lor ce au trăit pe propria piele ororile comunismului. Învățătura neomarxistă este Adevărul lor și altceva nu mai există!

Paradoxal, emigranții români din țările cu democrație avansată au ajuns astăzi cei mai înverșunați adepți ai neomarxismului ateist propovăduit de politica globalistă urmată în primul rând de democrații americani, spre deosebire de curentele tot mai puternice ale unor partide de reacție naționaliste și tradiționaliste care pun pe primul plan patriotismul și apartenența fiecărui popor la valorile sale tradiționale, la cultura sa proprie și la religia se creștină sau de altă confesiune, în ideea toleranței propovăduită de Dumnezeu. Aceasta este politica Partidului Republican american al Președintelui Donald Trump.

În România, USR reprezintă aceste forțe politice hibride, născute forțat de oamenii satanei Soros care vrea să distrugă lucrarea lui Dumnezeu pe pământ, vor să transforme Europa într-o Uniune Sovietică fără granițe, fără religii și fără o personalitate a fiecărui popor.

Ne uităm la ei și ne cutremurăm de ce-i vedem în stare, de ce perfizi și lipsiți de scrupule sunt, de lipsa de discernământ, dar mai ales de puținătatea culturii pe care o au, ea rezumându-se doar în cunoașterea folosirii calculatorului și ale gadgeturilor ce țin loc de școală și educație sumară.

Te uiți la ei: titluri universitare academice, specializări în industria IT, dar lipsiți de orice aptitudine practică de viață ce poate fi de folos societății de azi și de mâine.

Au fost învățați prin cultivarea ideilor marxiste să strige „jos corupția”, dar conducătorii lor de vârf se folosesc din plin de corupție.

Va fi UE Uniunea Sovietică Europeană?

GABRIEL MIHĂILĂ

https://l.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fiasitvlife.ro%2Findex.php%2Femisiuni%2Fpolitica-la-iasi%2Fitem%2F64542-politica-la-iasi-usr-la-iasi%3Ffbclid%3DIwAR0mjsT0fHzeeGp72kSmAlVNEfZqDuLG-jpQNxBR7EeHBZKkAqpPNI96fXA&h=AT2hrkJF-qWZdfNN2dk1adlJSqdZ9xmgyiF25JM2wJPyim1g-zGSAwgRlUkQwaTw2OHFzmkz4f7NIE_-rzYwPd2775OQ4CwWdnLTQknljrFR-oMRo70U-7eRdtYe8vhilrfDoY1OBbSAjMVHqooR3mO1fbBcBCt725PvtSMiM7JgBgfsJGGSfnXCFABuEJJAv0CUxd91ymcEE1NUrCVmUnDgg3opLbuz3KQkyLKGnOb4jR5BB4y_RmN3cXILqK6_roXWD8vwh67gCT_lCAcBJgf43xJXuwzRfpw3m_C4f_dqe9b8OuqIh4sgQIMTwRMVQXfgyS2Y--6OeBiN1TYlY0xnXcpQfuQ711bLcJIOTINURLuJlXOmjntvJbaX4GSQ31YCyCiFZpRJPuf4EKc5O0fninAdm2Roxj3iHBOONbxbvITmMofo3nx3IHt7A9VMFYOmMkUNlB89CrMcgt4tI6v24P-PdSrTyphG0eALMvH4IbWenmbMfApoR3RQBV9xkGSa8NHTNgUW7qjhR-8WqZTdF9ZiQPbYRuLTKghBK2ywrDV8c47S2hGMEslVJ19xw_aS0U7khYBX-BiMRBnpeb-fqYkzOZhcCIc1uusrIYN3_tOv65h6VPcYdQXitXSHqdRIMw

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?