URA BATE CURUL- proverb românesc

bfngm

Scribălăii care îi compun textele lui Nazi pline de ipocrizie și de ură la adresa majorității românilor - ce au ajuns împinși de jivine să fie de partea PSD&ALDE - ating deja cote paroxistice.

În discursul avut ieri cu ocazia comemorării HOLOKLAUSULUI, scârba neonazistă plecată din Iași, unde l-a fătat mă-sa sub gardul Muzeului Unirii alături de frate-su geamăm -Andrei Muraru – o piticanie ajuns „istoric” și fost director pus de USL la CNSAS, a produs o greață imensă și o furie egală cu ideea de lichidare la vot al javrelor autountitulate liberale, ce au pierdut total azimutul după ce masonul Crin Antonescu i-a lepădat în brațele satanei.

Nu faptul că acest nazist ticălos ai cărui bunici au luptat probabil în trupele SS „cap de mort” împotriva românilor și au exterminat evrei ca fiind „de rasă inferioară”, dar actualul Cap de Mort a avut tupeul și ipocrizia să decoreze EL pe câțiva supraviețuitori ai acelor timpuri cu pretextul că le face o reparație morală.

Jivina săsească a făcut cică o dreptate EL, pentru românii cei răi, care – n-așa? – au ucis evrei în lagărele morții la Birkenau în locul fritzilor ale căror unelte reiese că au fost...

Acest nazist împuțit ne scuipă în repetate rânduri cu flegma lui scârboasă direct pe obraz și rânjește de satisfacție când vede cum urdoarea se prelinge lent pe fața noastră, iar scârbele care ne conduc azi, se pretează doar la declarații politicianiste, ca nu cumva să supere neofasciștii europeni ce susțin jigodia de la Cotroceni și nu care cumva NU  îi mai lasă să ajungă la ciolan.

Mulți ne vom răzbuna la momentul votului și vom legitima noi politicieni apăruți ca o necesitate să ne spele obrazurile și umilințele la care suntem supuși de Nazi și țuțerii săi!

Indiferent ce nume au, ce politică au făcut, din care partid, vor plăti într-o zi toată această cârdășie care la prima vedere pare o luptă între „unii” și statul paralel.

Nu poate fi pace socială în țară până ce nu vor fi făcute la hârleț noi investiții gigant precum canalul București – Dunăre, sau chiar Suceava – Cernavodă ca să unim Siretul cu Dunărea pe o cale navigabilă.

Poate este nevoie să cărăm cu roaba munții Carpați în Dobrogea, ca să avem și munte și mare, ca în Caucaz, sau să facem linie de metropu între Iași și Timișoara.... Vom avea mână de lucru ieftină, pentru că toți torționarii – de la Patapievici, Andrei Pleșu, Liviu Antonesei, sau găozari de joasă speță precum Florin Ghețău și rectorița Jorjeta Papuc de la UPA - vor trebiui să plătească toate nenorocirile pe care le-au adus românilor în ultimii cincispresece ani, fiind plătiți gras de minoritarul scăpat miraculos de holocaust, George Soros.

Nimeni nu va trebui să scape, iar cealaltă parte a poporului trebuie să se transforme în caralii paznici în lagărele de muncă, unde singura treabă ce vor avea zilnic va fi doar să îndemne cu harapnicele plumbuite javrele să-și facă norma, așa cum acum și-au depășit cu osârdie priceperea și condiția de iude!

Doar așa poate renaște România și poporul român, chiar cu sacrificarea copiilor și nepoților ce vor fi pedepsiți că au dorit exterminarea propriilor părinți și bunici, au dorit pieirea în neant a țării în care s-au născut dintr-o neatenție a lui Dumnezeu.

Sasul nazist a demonstrat ieri în direct, televizat, că urăște așa cum respiră și minte precum expiră...

Sărmanii evrei scăpați de urgia nazistă a moșilor și strămoșilor lui Werner au acceptat să joace rolul țapului ispășitor primind pentru înaintașii lor decimați niște tinichele ca semn de reparație morală.

Românilor nu le rămâne deocamdată azi altceva de făcut decât să pedepsească pe oriunde îi prind pe cei care plini de ură și dușmănie îl susțin pe Nazi, chiar dacă văd și simt că asta îi va scoate din istorie ca oameni politici! vbbnnfg

De la Javra Ceacâră încoace, toți torționarii, toți ticăloșii care au furat pe față Țara și au pus în pericol existența poporului român, toate leprele securiste, toți comuniștii acoperiți de rit nou, TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ!

GABRIEL MIHĂILĂ

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?