Ultima Etapa: Nazistul vrea din nou sânge

picture


Niște derbedei s-au dus să pună afișe și să scrie obscenități pe gardul lui Iordache. Florin Iordache a ales să   plece-n-trombă cu mașina ( chiar, dumneavoastră ce ați face dacă vin unii să vă mânjească gardul, să vă strige soția pe nume și să vă-njure de peste gard?) și să nu creeze un scandal. Eu, ca și mulți dintre dumneavoastră, nu aș fi procedat așa, chiar deloc, aș fi ieșit la ei, până la urmă omul este la el acasă, iar gardul, ușa garajului și poarta sunt proprietatea lui, iar Iovan a demonstrat că și în România proprietatea este sfântă, dar asta este o altă poveste. 

poza

Rămâne însă fapta, care mie mi se pare de o gravitate excepțională, iar disocierea unora din #Rezistenți de ei nu are nici o relevanță, pentru că exact același scenariu, tot cu Bot, cu Marin ăsta și cu alții, începând violențele și aruncatul pungilor de rahat în piață în jandarmi, Trași după aceea la răspundere, a fost și înainte și pe 10 August. 
Unui politician i se știe adresa de acasă, iar derbedeii vin și-l amenință după ce, timid, le-a făcut niște gesturi prietenești, după ce ei toată vara, cu Liiceanu-n frunte, tot au dat “muie” la toată lumea. Până la urmă, așa cum scriam înainte de mitingul de pe 10 August, și-au luat-o ei, până-n prăsele, adânc, cum s-ar zice la Craiova. 

poza

    Nu este prima dată când demnitari au fost atacați, a fost cazul deputatului Bacalbașa, al Președintelui Curții Constituționale acum Iordache, unul dintre actori fiind același, unul care se exprimă foarte greu, și care a fost invitat pe Iohannis la “ Colectiv” să-i ofere un tricou și să-i spună cum trebuie dizolvat Parlamentul.  

poza

   Scriam atunci că violența verbală începută și susținută inclusiv de Iohannis-Dulap, Liiceanu, Mândruță, Danileț, Rareș Bogdan, etc, va duce la o nouă treaptă a violenței, cea fizică. Adevărații autori morali ai acestor fapte violente sunt chiar cei care i-au încurajat în vară, în frunte cu Nazistul. Aceasta cu atacarea proprietății este doar începutul, pentru că Nazistul vrea sânge, au trecut trei ani de la Colectiv, și vrea din nou sânge, ca să doboare guvernul, să-și pună guvernul lui și să mai fie numit odată guvernator peste Landul România. Este doar o chestiune de timp până când politicienii și opozanții # Rezistenților vor fi atacați fizic, iar lucrul acesta îl scriu de trei ani de zile, încontinuu, de când am arătat că Vărsarea Urii în Societate de către cei care au imaginat Maidanul Românesc este un “Carusel” cu mai multe etape, care nu mai poate fi oprit, noi ajungând aproape de final, la etapa Violenței, pentru că așa este scenariul, același scenariu fiind aplicat de Soroș și Gașca lui peste tot în lume; iar ceea ce se întâmplă în România este coordonat de Soroș și de oamenii lui, printre care Helvigh, Macovei, Cioloș și mulți alții. 

   Nazistul vrea deci violență, vrea sânge, iar lucrul acesta îl vrea peste două săptâmâni, chiar de Ziua Națională a României. 

   Este momentul în care Nazistul, care nu a reușit până acum să îngenuncheze România, va încerca să doboare prin violență Guvernul României, iar și de data asta, ca și pe 10 August, cum scriam cu mult timp înainte de a se întâmpla Violențele, Helvigh va fi implicat, la fel ca și o parte din SRI. 

    Atacul de la Casa lui Iordache este doar pregătirea opiniei publice cu violențele care vor urma, Saltul Urii înregistrat în ultimii trei ani fiind enorm! Vă Imaginați o astfel de scenă în 2014?
Societatea Românească a fost otrăvită sistematic cu Venin și Ură, iar acum Nazistul vrea din nou Sânge. 

Gelu Visan

 

    Se poate vedea limpede cine a organizat atacul acasă la Florin Iordache. Aici își "justifică" atacul terorist. Dacă se știu cu spatele păzit de mafioții din servicii, normal că-și pot permite să se laude cu isprăvile lor. Ei se consideră niște eroi.

"Malin Bot a realizat un nou material video. Marian Ceaușescu și un grup de protestatari #rezist au transmis un mesaj lui Florin Iordache, vicepreședintele Camerei Deputaților, după ce parlamentarul PSD a arătat semne obscene din plenul Legislativului. Dacă îi plac așa mult aceste semen, i-a fost decorate vila cu ele" (VIDEO)

pozapoza

.

 

 

 

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?