TALIBANIZAREA ELECTORATULUI

kghjhj

Ultimii cincisprezece ani sub Javra Ceacâră și Sasul Nazist au radicalizat electoratul românesc atât de tare, încât  polemica politică a fost transformată pur și simplu în limbaj violent și plin de invective, gata să aprindă poate un război civil pe viață și pe moarte într-o țară mică, dar apetisantă, de care trag cu dinții toate javrele turbate din ograda mondială ca să o sfâșie... Și la noi lumea a fost adusă și transformată intenționat în armată a diferitelor facțiuni ce se luptă luând bilete la lojă ca să savureze spectacolul bătăii dintre cotârle...

Totul s-a făcut programat, metodic, totul s-a pus la punct și s-a desfășurat după un plan minuțios, în care se aruncă mulți bani negri ce – culmea! - sunt supți de lipitori tot din sângele românesc!

Oamenii nu mai știu – sau nu mai vor să știe – ce înseamnă doctrina de Dreapta și cea de Stânga, pentru că jigodiile securist/nomenclaturiste ce au căpușat clasa politică, tocmai această misiune au avut-o!

Prima dată țelul securiștilor - imediat după deranjul dublat de lovitura de stat al securității devenite Nomenclatură - a fost să dea senzația de democrație și a încurajat de ochii lumii reînființarea partidelor istorice, dar de fapt au făcut scut și au strâns rândurile avându-l ca paravan pe Ion Iliescu și ceilalți corifei din jurul său, care au prostit lumea cu lozinca „ai mâncat tu salam cu soia?”, de parcă prostimea care a fost nevoită să mănânce acel salam a fost otrăvită de mâna criminală a lui Nea Nicu.

După ce au fost lăsate să renască, împreună cu speranța unor români ce apucaseră vechiul regim interbelic cu bune și mai ales cu rele, cu MS Regele Mihai pe Tronul României, javrele securiste acționau destructiv la otrăvirea minții poporului, la antagonizarea lui, la manipularea la scară de masă, subjugându-și Presa, care devenise chiar liberă și fiind percepută ca un real câștig după lovitura de stat.

Nu voi scrie aici din nou istoria ultimilor treizeci de ani, pe care unii ați trăir-o, alții, nu! Voi spune doar că în acest timp – dar mai ales după ce Dumnezeu ne-a pedepsit luându-ne mințile ca să alegem Javra Ceacâră în funcția de Președinte, a început Drumul Pierzaniei!

Ăsta a transformat securismul din vremea lui Ceaușescu în operă de artă, într-o bijuterie de smarald cu multe fețe șlefuite! Evident, totul s-a făcut pentru a transforma țara într-o mașinărie perfectă manită să faciliteze prăduirea ei și mai apoi, în închiderea căilor de acces a justiției la tâlharii de rang înalt.

Prin urmare, de la Javra Ceacâră încoace, Țara a început căderea liberă pe toboganul istoriei, societatea românească a fost efectiv DISTRUSĂ, iar de va renaște vreodată va avea nevoie de un secol de liniște și pace socială, lucru greu de crezut că va fi acceptat în cancelariile cotropitoare.

Intenționat probabil se lucrează acum după distrugerea voită a PNȚcd la dizolvarea PNL, la stigmatizarea lui și proscrierea în mintea electoratului cu vederi liberale.

Azi, PNL a fost convertit prin fuziunea controlată cu târâtoarele portocalii ale Javrei Ceacâre  spre ceva care nu mai are absolut nimic cu doctrina tradițională a brătienilor, e dus spre trădare națională, spre ateism, spre apropierea ideologică de scursurile intelectual-ateiste autointitulate „progresiste” din gruparea fascistoidă USR.

Se face asta intenționat, pentru radicalizare, pentru crearea unui pol de forță care chiar dacă este o minoritate, se manifestă cu mult zgomot și tupeu, motorul lor fiind sume de bani murdari veniți la finanțarea plutoanelor de ONG-uri și de subunități ale Corporațiilor externe ce aparent acționează normal și firesc.

Lumea s-a TALIBANIZAT  efectiv, iar o serie de UJB-iști (Uniunea Javrelor Bătrâne) sunt gata să latre și să muște pentru o sută de lei neimpozabili, scuipând venin printre balele din colțul gurii ce au drept țintă doar un portret al lui Liviu Dragnea și PSD, afiș lipit sau atașat acum de toate necazurile firești pe care le trece orice țară, doar în scopul de a sădi ură a unor români în alți români, de a antagoniza de fapt familiile, generațiile, segmentele socio-profesionale.

Dragnea&PSD a devenit un fetiș al securiștilor împotriva cărora acest PSD  condus de Dragnea - care nu este nici pe departe Albul de Zăpadă – a înțeles în ceasul al 12-lea și un sfert că până nu anihilează caracatița cu sute de brațe create în aproape treizeci de ani, România nu are nici măcar șansa de a fi o colonie!

Până la urmă românii s-au împăcat și cu gândul că raportat la numărul populației, la caracterul de iude ce îl avem, la gradul de prostie socială, noi nu putem avea alte pretenții, dar ceea ce dorim astăzi noi – sub conducerea PSD&ALDE – este să avem doar UN SINGUR STĂPÂN!, indiferent(?) care o fi el – și nu trei patru țări concomitent care se bat pe stârvul nostru!

Așa cum poate unii ați băgat de seamă, securiștii născuți, crescuți și îmbătrâniți din regimul Ceaușescu, ca și cei „de tip nou” formați sub blocul NATO, sunt de două feluri: securiști buni, patrioți și cât de cât cinstiți și devotați poporului, și securiști răi, javre, jigodii trădătoare și ticăloase!

Azi se duce o luptă între tabere, de „care pe care”, iar oamenii cu scaun la cap și cu mintea limpede pot să discearnă foarte ușor cine sunt cei „buni” și cei „răi”!

Întâmplarea a făcut să văd postat pe o pagină de Facebook a PNȚcd Iași - întreținută cu sârg și mari sacrificii pentru a trezi în conștiința neamului scânteia înaintașilor-  precum și Creștinismul politic, în dorința de a fi o contrapondere la ateii anticriști din USR și mai nou, din PNL

Articolul era semnat de generalul în retragere Dumitru Iliescu, fostul Șef al SPP sub președinția lui Ion Iliescu și Emil Constantinescu. Mitralierele securității de tip „rău” au pornit un tir concentrat asupra sa încă de pe vremea Profesorului, în speranța înlocuirii sale din funcție imediat ce a venit la Cotroceni Javra Ceacâră. Acest om a fost un soldat fidel Patriei în primul rând și nu numaidecât lui Ion Iliescu și camarilei sale sau lui Emil Constantinescu.

A văzut multe și cunoaște multe! Multe care deranjează azi și pentru că a început să scrie încercând să deschidă mintea oamenilor, Propaganda „securiștilor răi” a pornit tirul de scuipături.

Și ce credeți? Sunt destul de multe babe la menopauză de douăzeci de ani și moșnegi care au doar venin în ouă, ce sunt gata să insulte și să scuipe către simpatizanții PNȚcd  care au înțeles de când sunt conduși de av.Aurelian  Pavelescuspiritul lui Maniu a fost acela de a deborda de Patriotism într-o Transilvanie în care românii – deși majoritari – erau ostracizați de cancelariile austro-ungare, ceea ce se preconizează și azi, la un secol distanță.

Românii s-au tembelizat, sunt ori prea proști ca să citească și să analizeze puțin cu ochii deschiși esența lucrurilor, ori pea ticăloși ca să facă jocul jivinelor.

Un aschilopat bătut de soartă, dar cu studii doctorale filozofice își varsă veninul neputinței sale fizice scuipând din adâncul sufletului găunos cuvinte grele și jignitoare.

O mamaie care a uitat cratița cu fasole pe aragaz se lamentează spunând public pe Facebook în puținele cuvinte neortografice cu care a mai rămas după școala de maiștri, că s-ar răsuci în mormânt înaintașii țărăniștilor văzând orientarea de azi a partidului, care cică ar fi „de partea ciumei roșii”...

Idioți! Epigoni jalnici, mancurzi și inculț, drumul adevărat al unui partid curat de Dreapta, a unui partid Creștin Democrat, este acela împotriva corbilor de tot felul, împotriva câinilor turbați, de partea Istoriei și a apărării cuceririlor înaintașilor noștri!

Am rămas cu u gust amar să văd unde a ajuns societatea românească, dar știu că până voi închide ochii nu voi face altceva decât să-i scuip și să-i desfid pe proști și pe ticăloși!

GABRIEL MIHĂILĂ

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?