Sunt un român "liber" intr-o tara de mafioti

picture

În acest moment, partidele politice sunt structurile mafiote cel mai bine organizate din România. Structuri mafiote extrem de bine organizate!

"Statul mafiot reprezintă o structură parazitară, infiltrată în cadrul unui stat de drept, pe care-l subminează până la anihilare"

În toate instituţiile statului sunt infractori numiţi în funcţii cheie care fac jocurile acestei caracatiţe de ticăloşi care jefuiesc România, în SRI şi alte servicii  informaţiile sunt folosite pentru şantaj, DNA-ul o sperietoare care face şi desface  alianțe politice, poliţia o altă instituţie paravan pentru clanurile de interlopi, justiţia cu judecători controlaţi de servicii şi șpăgari de milioane de euro. Oricine încerca din sistem să se opună acestei caracatiţe de tip mafiot constituită din şpăgari, ticăloşi, infractori, pupincuriști zeloși, este mazilit şi i se înscenează orice mizerie sau dosar prin care înlăturat cu uşurinţă, presa o unealtă ordinară importantă şi perversă de manipulare a maselor în scopurile bine definite de ticăloşii care jefuiesc tara în scopuri personale şi de grup infracţional organizat.

Vine vremea când nu o să mai avem tara, cu complicitatea noastră care acceptăm, spaga, mită, compromisurile mizerabile, slugărnicia şi frica zilei de mâine care arata foarte prost. Nu văd nicio soluţie de rezolvare grabnică şi tranşantă din partea acestor găşti infracţionale denumite partide politice care este infestata de toată mizeria societăţii româneşti ajunsă în cele mai importante funcţii în statul roman. Toate problemele României se regăsesc în această structură de ticăloşi care în timp au devenit mai puternici, nesimţiţi, orbiţi de putere, bani şi grija dosarelor care aştepta la sertar lumina zilei. Nu este instituţie în statul roman pe care dacă apeşi cu degetul să nu iasă acest puroi din plaga democraţiei originale după lovitura de stat dată în 89 de eşalonul doi şi trei al regimului de tristă amintire.

P.S.: Trăiesc cu nădejdea ca toţi ticăloşii acestui neam să plătească cu vârf şi îndesat pentru tot răul făcut romanilor şi aceste ţări frumoase în care m-am născut.

Mare adevăr regăsim în aceste nobile cuvinte spuse cu mare înţelepciune şi realism.

"Ţine minte ce-ţi spun eu: dacă poporul ăsta va fi cândva şters de pe hartă, nu va fi nici fiindcă l-ar ocupa ruşii, turcii, americanii, indienii, chinezii; ci din indolenţa, pasivitatea, lipsa de civism, din propria nepăsare şi din complicităţile interne oferite oricărui inamic.

                                               Ileana Vulpescu

   Statul mafiot este aceea structură prin care resursele ţării: financiare, logistice, umane, strategice, informaţionale, etc., pârghiile de putere prin care se administrează aceste resurse, sistemele de control: poliţie, parchete, corpuri de control, Curte de Conturi, etc., sistemul puterii judecătoreşti sunt administrate de o nomenclatură aflată la putere şi care foloseşte sistemul în interes personal, de clan şi de grup în detrimentul interesului naţional. Nomenclatura mafiotă din fruntea sistemului are o mentalitate fanarioto-ceauşistă prin care statul trebuie să-i asigure ei bunăstarea, nu ea, „clasă conducătoare” să fie servitorul şi administratorul sistemului în folosul oamenilor.

Când „clasă conducătoare”, care este trans-partinică, foloseşte sistemul în interes propriu, statul devine mafiot şi în fruntea lui găsim gangsteri, oligarhi, moguli media şi baroni. Fiecare cu alaiul său de conţi, baroneţi, valeţi, majordomi, agenţi de influenţă sau cozi de topor, mai mult sau mai puţini conştienţi de misiunea lor (în funcţie de poziţia şi gradul lor din piramidă puterii). Servitorii sistemului mafiot sunt peste tot. În ramurile informaţionale, economice, culturale, din sectorul energiei, al presei, etc. Ceea ce descriu aici este un nou sistemul feudal, de tipul evului mediu, sau dacă doriţi, readaptarea sistemului feudal, cu expresia lui târzie din epoca fanariotă, în vremurile noastre. Noi, cei 20 de milioane suntem vasalii acestui sistem mafiot. Suntem „bateriile” care trebuie să producă energie, adică „negrii de pe plantaţie” care trebuie să plătească taxe şi impozite. Tot mai mari şi mai multe.

Statul mafiot este în educaţie, sănătate, energie, poliţie, justiţie, media… peste tot.

Sistemul mafiot de azi îşi are începutul în anul 1944, odată cu intrarea tancurilor sovietice în România. Nu spun că acest sistem mafiot nu a fost precedat de altele… dar actuala cangrenă care sufocă România îşi are geneza sau actul de naştere odată cu intrarea în ţară a Armatei Roşii. Comuniştii care au pus gheara pe România au declanşat un sistem de teroare care a amputat intelectual şi moral generaţii de-a rândul. Au distrus educaţia, intelectualitatea, agricultura, sănătatea, etc. Au creat o industrie cu costuri enorme, au urbanizat forţat şi au lăsat în urmă sute de mii de cadavre şi vieţi distruse… Ce a făcut Iliescu în 1989? A vrut să-i dea jos pe cei care „au întinat numai, numele Partidului Comunist Român, au întinat numai memoria celor care şi-au dat viaţa pentru cauza socialismului”, dar să continue sistemul mafiot.

În loc de încheiere…

De ce sistemul mafiot este cancerul României? Pentru că aidoma unui ţesut cancerigen, parazitează, se alimentează din substanţele nutritive, distruge mediul în care trăieşte şi în final moare odată cu corpul gazdă. La fel sistemul mafiot din România ne parazitează resursele, ne fură banii, ne distruge viitorul şi ne condamnă la o viaţă de sclav care se poate numi foarte bine… moarte.

P.S.: Cauza primară de la care porneşte răul se regăseşte în natura umană egoistă. Asta dincolo de comunism, sistem mafiot, valori democratice, doctrine şi instituţii.

Daniel Meze

Cum este păgubit statul român. "Din 10 lei cheltuiţi, 6 se fură. LEGAL! Uneori, 8 lei."

"În acest moment, partidele politice sunt structurile mafiote cel mai bine organizate din România. Structuri mafiote extrem de bine organizate. O persoană independentă, competentă şi capabilă nu poate intra într-o astfel de structură, iar dacă intră este imediat rejectată, dată la o parte, de aceste structuri. Aproape toate partidele care au guvernat România au lăsat şi au perpetuat sistemul de furt din banul public"

Modul în care este furat statul român, în fiecare zi, chiar de către cei care ar fi trebuit să vegheze la bună sa funcţionare.

"Partidele politice, Parlamentul, doresc să menţină cât mai mulţi bani în buget pentru a fura din banul public. Din 10 lei cheltuiţi, până la 8 lei se fură. 6 din 10 lei se fură, că medie. Pe cale de consecinţă, clasa politică, în totalitatea ei şi în integralitatea ei, doreşte ca banii care se colectează din taxe şi impozite să fie direcţionaţi în achiziţii unde banul public poate fi devalizat şi furat. N-o să permită niciodată clasa politică şi Parlamentul să existe legi care să susţină mai consistent sportul, cultura... Marea problemă a ţării, uriaşă, e salariul minim de 200 de euro. Dacă s-ar modifica Constituţia, şi în loc de 6 lei s-ar fura numai 1 leu, că nu putem să visăm că în România nu se va mai fură nimic, se dublează automat locurile de muncă, consumul şi salariile", a spus Viorel Cataramă, la Realitatea TV.

9 Iulie 2014 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?