STIGMATIZAREA LUI HAGI

gica

Iartă-ne, Gică! Pur si simplu suntem blestemați să cufundăm în noroi toate diamantele. Iartă-ne, dacă poți!

Citesc acuma interzisă că un anonim îl acuză pe Hagi că e pe inver!. Nici mai mult, nici mai puțin. Si cei care au pornit mașinăria asta o vor si demonstra dacă vor. Vot fabrica dovezi si vor "demonstra". Deși ei știu foarte bine că e o imensă si grețoasă minciună.

Prima nevastă a lui Hagi, Marilena, era tot de-a lor, machedoancă. Fostă colegă la ASE cu Hagi. Nu s-au înțeles. Știu de ce s-au despărțit, dar nu am să scriu. Din motive care ei nu îi fac cinste. Și Gică după ce le-a aflat, i-a transmis că vrea să divorțeze, fără să vrea să o mai și vadă vreodată la față, ea fiind cea care a și intentat imediat acțiunea de divorț. Asta a fost greșeala lui Hagi de atunci.

Cretina a scris în acțiune că unul din motivele pentru care vrea să se despartă este faptul că Gică e homosexual. Ca să se răzbune. Că ea nu a vrut deloc să divorțeze.

Judecătorul nu a luat în considerare acest motiv, fiindcă vaca nu a produs nici o dovadă. Evident ca nu avea dovezi. Si a desfăcut căsătoria din vina amândurora.

Asta știu foarte bine inclusiv cei care lucrau în presa sportivă la vremea aia. Nu știu însă de ce nu iau atitudine. De ce nu sar să declare adevărul? După cum nu știu de ce ziarele difuzează asemenea "știri", care pot să termine imaginea unui om. Si ce om?!!

Hagi este unul dintre cei mai inimoși si de calitate oameni pe care i-am cunoscut. Când lucram într-un anumit loc, a trimis de vreo 4, 5 ori câte o pungă de bani ca să susțină o acțiune caritabilă. O pungă de bani, frate, pe care am avut-o si eu in mână. Hagi a pus o singură condiție: SĂ NU SE AFLE că el face caritate, că dacă cel care organiza acțiunea caritabilă făcea public sponsorul principal, el nu mai dă nimic. Banii îi aducea Gigi Becali. Pe atunci el era doar vărul de-al paișpelea al lui Gică si mai de aproape al lui Giovanni si Victor, care vindea brânză la Dinamo si la cluburile de fotbal din București.

Ăsta e Gică cel pe care l-am cunoscut eu. Nici nu poate fi vorba să fi fost homosexual. E o minciună cât galaxia. Cu Darius era prieten si atât. Si ăla stătea la el, că nu avea unde. Că ei așa sunt învățați, să stea la grămadă. Machedonii nu știu să stea singuri.

Gigi Becali a stat spre exemplu toată viața cu maica-sa. Mi se pare că avea un apartament si prin Floreasca. Dar nu stătea niciodată acolo decât în tranzit si asta înainte să se însoare.

Așa si Gică. Care a mai avut o relație foarte strânsă de prietenie și cu Balint. Si cu Gică Popescu. Dar nu au avut, frate, relații de altă natură. Ce e nebunia asta? Si de când dacă doi oameni de acelasi sex locuiesc împreună o perioadă, gata, înseamnă că trăiesc împreună? Nu mai există noțiunea de prietenie? Ăsta e culmea! Păi sunt atația studenți care stau la gazdă împreună!

Gică, să nu te superi! Tu trebuie să știi cât de mult te iubim noi, oamenii de rând.

Eu una sper din toată inima și am si convingerea, de fapt, că pe ăștia care împroașcă cu noroi tot, o să-i bată Dumnezeu de o să le iasă pe nas. Merită tot ce o să li se întâmple, chiar dacă ei se cred acum zei.

Cristina Leordeanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?