Sistemul mafiot si securist nu crede in lacrimi

picture

Tăriceanu se laudă că el a ”vorbit” împotriva abuzurilor și că dosarul e mare și că îi trebuie timp să își facă apărări.
Măi, nene, tu nu ești purtător de cuvânt, jurnalist sau petiționar să ”vorbești” împotriva abuzurilor. TU și partidul TĂU (din care fac parte Chițoiu și Vosganian, care au fost salvați de dosare penale tot de PSD) ați fost trimiși la guvernare SĂ FACEȚI ceva ca să eliminați abuzurile. De vorbit, vorbim noi, pe facebook și pe la televiziunile cu patroni aruncați prin pușcării ei-înșiși de Statul de drept.


Iar referitor la timpul pentru apărarea ta prin Parlament, că ai dosar mare, te anunț că unii au fost "umflați" de Statul de drepți din stradă, casă, birou, etc și aruncați în pușcărie... cu multe volume ... de care trebuiau să se apere fără să le poată vedea DELOC. Olguța își primea propunerea de arestare de la jurnaliști... de dosar ce să mai vorbim?
Și te anunț că și dosarul meu era tot din 2008 ... și zăceam în pușcărie fără să pot citi nicio pagină din el. 


PS - Ia mergi mătăluță cu nevinovăția la onorata instanță, nu cere să fii spălat de ”penalii” de la PSD și apoi să urli iar că ai pretenții de ”percepție”! Sau nu te simți chiar așa nevinovat?

Ingrid Mocanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?