Sistemul mafiot securist ne-a servit un presedinte nazist si infractor

picture

Klaus Iohannis nu va scapa! Cea mai grea dintre toate este problema cu Forumul Democratic German din Romania (FDGR), care s-a autodeclarat "SUCCESOR" al Grupului Etnic German (GEG), o organizatie nazista (cei mai multi etnici germani cetateni romani, care au facut parte din organizatie, au fost membri ai sinistrului SS al lui Hitler).

FDGR a intrat in proprietatea bunurilor GEG, cu toate ca respectivele bunuri fusesera confiscate prin tratatele internationale incheiate la sfarsitul celui de al doilea razboi mondial. Acele bunuri au intrat in proprietatea statului roman dupa confiscare. Acelasi lucru s-a intamplat CU TOATE ORGANIZATIILE NAZISTE dupa razboi, IN INTREGA EUROPA. Decretul de dizolvare si confiscare impotriva GEG a fost semnat de REGELE MIHAI, iar nu de regimul comunist.

Valoarea acestor bunuri este estimata la sute de milioane de euro. Klaus Iohannis a fost principalul personaj responsabil de incalcarea legii si tratatelor internationale: avand dubla calitate, de Presedinte al FDGR, dar si Primar al Sibiului, el a cerut si tot el a dat bunurile respective, infractiunea de CONFLICT DE INTERESE fiind dincolo de discutie (legea penala sanctioneaza asemenea situatii: o persoana publica isi exercita atributiile fiind direct interesat in afacerea unei alte persoane juridice sau fizice - FDGR).

Chestiunea a fost acoperita pana in prezent, prin influenta politica, dar si in sfera magistratilor, desi era cunoscuta in anumite medii de multa vreme.

In 2014, situatia FDGR - GEG a fost principalul argument pentru care PNTCD A REFUZAT SA-L SPRIJINE PE KLAUS IOHANNIS IN TURUL II LA PREZIDENTIALE. In Comunicatul de presa emis atunci - care poate fi gasit in presa centrala -, am spus EXPLICIT ca PNTCD NU-L VA SPRIJINI PE KLAUS IOHANNIS PENTRU CA, DIN CAUZA TRANZACTIEI ILEGALE - FDGR - GEG - ESTE O PERSOANA "SANTAJABILA" - si prin urmare nu poate indeplini functia de Presedinte al Romaniei. In acelasi Comunicat PNTCD a declarat ca nu se poate asocia cu o persoana care, din motivele de mai sus, poate fi acuzata de nazism si anti-semitism (o parte din bunurile GEG - FDGR se pare ca au fost confiscate chiar de la evreii cazuti prada terorii naziste). Abia acum, la 4 ani de la Comunicatul PNTCD, s-au trezit multi. PNTCD si-a asumat sa spuna adevarul chiar daca, la acel moment personal l-am infruntat pe Presedintele PPE - Joseph Daul, care, desi a fost informat, mi-a cerut sa-l sustin pe Iohannis: AM REFUZAT!

Este foarte putin pana la momentul in care scandalui FDGR - GEG se va internationaliza. Nu cred ca Iohannis va putea trece peste acel moment, decat prin demisie. Se pot, oare, purta negocieri cu puternicele organizatii evreiesti care gestioneaza Memoria Holocaustului? Se va accepta un precedent in Romania, pentru ca, ulterior, sa apara asemenea organizatii succesoare ale nazistilor in Germania, Franta sau Austria? Nu cred! Asa ca Iohannis sa se astepte la tot ce-i mai rau. PNTCD nu si-a asumat si bine a facut: PENTRU A MIA OARA AM AVUT DREPTATE!

Aurelian Pavelescu

 

Fapte foarte grave dezvăluite în premieră: Primarul Klaus Iohannis s-a opus în instanță revizuirii sentinței prin care FDGR a fost declarat succesor al organizației hitleriste Grupul Etnic German! (II)

Recapitulăm: Prin Sentinţa civilă nr. 2790 din 28 mai 2007, la dosar nr. 1672/306/2007, iresponsabila judecătoare Maria Morar de la Judecătoria Sibiu a declarat oficial Forumul Democrat al Germanilor din România (F.D.G.R.), condus de Klaus Werner Iohannis (concomitent și primar al municipiului Sibiu)  ca „succesor în drepturi” al organizației hitleriste Grupul Etnic German din România (Deutsche Volksgruppe in Rumänien)! Primarul Klaus Werner Iohannis nici măcar nu a binevoit să apere în instanță statul român, doar a trimis o întâmpinare că lasă la latitudinea instanței să hotărească. Prin această sentință ilegală și nedreaptă, nr. 2790 din 28 mai 2007, s-a deschis calea pentru retrocedările ulterioare către FDGR și Biserica Evanghelică a sașilor, care aderase și ea oficial cu toată averea sa imobiliară la organizația fascistă Grupul Etnic German, așa cum puteți constata în documentul de mai jos.(Click pe imagini pentru mărire!) 

Citeşte mai mult un articol din Justitiarul, de Albin Marinescu

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags