SE ÎMPART CUPOANE DE DREPTATE!

gdgd

Deoarece există în exuberanta noastră justiție independentă termenul de FOLOASE NEPATRIMONIALE, iar pentru dobândirea oneroasă a acestora (aplauze, voturi, simpatie publică, altele) se merge la pușcărie, mi se pare că n-a fost suficient de profund analizat subiectul recuperării PREJUDICIILOR NEPATRIMONIALE.

Nu s-au ocupat suficient instituțiile patriei de recuperarea acestora, astfel încât, s-o recunoaștem, prețioasele aplauze, spre exemplu, s-au pierdut definitiv...

Cu privire la voturi, la deschiderea urnelor nu s-a putut stabili cu exactitate care anume sunt foloase nepatrimoniale dobândite ilicit și care sunt voturi curate, obținute pe căi legale...În timp ce simpatia publicului în clipa în care organele statului s-au hotărât să pună sechestru asigurător pe dânsa (pe simpatie, evident!), s-a constatat că era binișor diminuată și nu mai valora cine știe ce.

Acum câțiva ani, ambasadorul Olandei a descris situația recuperării prejudiciilor PATRIMONIALE exemplar, folosindu-se de cazul concret al lui Dan Voiculescu:

"Este un exemplu foarte bun și ne-a arătat și nouă, în Olanda, cum să ne ocupam de expropriere și de confiscare, de aceste probleme de confiscare. E vorba de proprietatea oamenilor, a contribuabililor. Aici am văzut că s-a făcut un progres mare, acum dl Voiculescu a fost supus unui tratament de confiscare și PROPRIETATEA SA VA FI DATĂ OAMENILOR" (aoaleu!!! n.n.)

Să nu uităm că abracadabranta „confiscare” – o dată direct, prin palmarea terenului ICA și a clădirilor de pe suprafața lui și apoi tot mai extinsă, ca măsură de pedeapsă suplimentară, prin palmarea TUTUROR PROPRIETĂȚILOR celor pe care Miss Justiția blondă și bretonată i-a considerat potrivit propriei inteligențe, vinovați, a fost opera de maturitate a duduii Bogdan Camelia, pe care a văzut-o întreaga lume în toată splendoarea ei care începe cu psih... judjhfh

Vedeți? Cu prejudiciile PATRIMONIALE, se poate!

Ei bine, eu aş merge mai departe și aș stabili reguli precise de contabilizare și de împărțire către cetățeni a unor PREJUDICII NEPATRIMONIALE RECUPERATE !

Adică, aş stabili de exemplu că practica intelectuală din penitenciare, cunoscută sub numele de „scriitorii din pușcării”, a dus la dobândirea unor foloase necuvenite (zile scăzute din pedeapsă) şi aş cere ca asupra acestora să se pună sechestru, pentru ca apoi, prin aplicarea confiscării extinse şi a executării silite, să fie redobândite de popor.

Aşadar, orice cetăţean să se bucure de binefacerile confiscării extinse stând la închisoare potrivit fragmentului care îi revine din prejudiciul recuperat (zile, ore sau minute, vedem cum se face împărţeala, ca să ajungă la toţi).

Mai mult decât atât, eu vreau să se recupereze şi foloasele necuvenite rezultate în urma groaznicului abuz în serviciu al lui Gabriel Oprea , care a utilizat (necuvenit) coloana oficială de 1 607 ori (1 607 infracţiuni),  başca cele 700 de caravane ale lui Tiberiu Niţu (700 de infracţiuni) .

 Propun să fie confiscate extins toate cele 2 307 călătorii cu ni-no! ni-no! girofar şi antemergător şi să fie redate cetăţenilor cinstiţi din ţara asta, care să le folosească în conformitate cu un algoritm precis de distribuire şi un orar adecvat, după bunul lor plac…

Care vrea să meargă la piaţă cu girofarul, s-o poată face neîngrădit , cu condiţia de a se încadra strict în segmentul de timp care îi revine, şi să nu-l încurce pe cel care vrea să meargă cu girofarul la teatru sau la concert.

Mi se pare că în acest mod cetăţenii vor fi mulţumiţi…Iar societatea românească matură, revigorată, s-ar putea elibera de nişte tensiuni nebănuite.

P.S.Pentru cine nu-l cunoaște, în fotografie este ambasadorul Olandei de la acea vreme, Johannes Hendrik Mattheus van Bonzel, cel care-și închipuia că Bogdan Camelia e un fel de haiduc care ia de la bogați și dă la săraci!

gshdj

 

Luminita Arhire

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags