SASANIS ADUCE MARGELE DIN STICLA COLORATA

sjfjg

Cu surle și trâmbițe, mediul liberal ieșean – în organizarea fraților petreuși Murariu – anunță marele eveniment ce va avea loc pe șest în stabilimentul de wigwamuri al bulibașei Mihai Chirica, cu puțin timp înainte de a merge la zarcă după o anchetă vastă și minuțioasă a gaborilor bruxelezi.

Ca să bifeze o acțiune la început de campanie oficială pentru un nou mandat în fruntea statului de securiști împuțiți deja, Săsanis, cu magraonul țuțer din Palatul Roznovanu – aflat cu curul în mai multe luntrii – vine cu o Țidulă scoasă la imprimantta HELVET PACKARD Colour – Laser SuperJet  Ink botezată Diplomă de onoare, acordată Staborului Local ca Capitală „Prima” a Moldaviei în vremuri de restriște pentru bucureșteni, că erau ocupați de armate săsești.

Pe lângă Țidulă, Săsanis mai pune de la el și un cuferaș cu mărgele de sticlă viu colorate și niscaiva „gablonțuri” de  cae frau Kapren nu mai are nevoie la colecția de mini jup, foarte scurt și strâns pe trup.

hfhg

Decernarea se va face cu o zi înainte de tradiționalea haleală de cârnați cu fasole ce se va didtribui la înfometații urbei după ce se vor fi „prins” că e Hora Unirii.

Săsanis a zis „pas”, deșii fusese servit la fildeși de consilierul țuțer Murariu pe care l-a oploșit la Palatul Cutreicoceni.

Totul se va desfășura în cadru select în incinta PalatuluiCulturii din Iași, pe holul de la intrarea în grupăurile sanitare unde vor fi ascunși privirilor camerelor TV  grupa de 374 SPP-iști din Garda de corp ce va dubla efectivul invitaților.

Acolo – păzit de tunurile de la intrare poziționate încă din vremea când fusesese Capitala a 2,5 județe libere din România -  Săsanis va rosti cuvântarea pe care o vrea mușchiul său, fpră pericolul de a fi huiduit de prostime și întrebat de ce „a vândut țara americanilor”, ca mai anțărț...

Săsanis vine cu avionul de 9 și stă până bagă gaz chiloții să se întoarne la Bucale – via Sibiu, unde se hodinește o noapte lângă frau Kapren, că pleacă la Bruxelles să serbeze acolo Unirea.

Ieșenii vor afla din comunicate de presă a găozarilor fideli despre actul de mărinimie și considerație cu care a fost înobilată urbea pe 23, ca să nu le vină greu cârnatul și să poată flatula fasolele bulibașei.

Saugen !

PIRAHNA DE CACAINA

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?