ROMANIA MASOCHISTA

sc

Nu am crezut niciodată că un popor milenar care a dovedit pe parcursul a cel puțin două milenii  rezistență împotriva tuturor vicisitudinilor, poate fi atât de ușor anesteziat și paralizat, ca un cobai asupra căruia se fac experiențe!

Eu personal am conștientizat permanent faptul că suntem supuși metodic și sistematic unor acțiuni de măcinare și disoluție venite de afară, dar cu folosirea unor oameni „cheie” din statul român care mai întâi au fost determinați prin metode specifice să-și renege originea și să-și șteargă de pe hard dickul memoriei genetice orice urmă de apartenență la acest neam.

Perfid, cu pași aproape imperceptibili de felină ce se apropie tiptil de pradă, cu ochii ațintiți în ochii noștri pentru hipnoză și paralizare reactivă, pradătorii s-au infiltrat atât de aproape între noi, încât au putut să ne prostească, să ne înșele încrederea, pentru ca în final să înceapă să ne devoreze cu ușurință după ce au simțit că ne-au slăbit puterile și simțurile.

Ne-au atras atenția tot mereu asupra altor lucruri și fapte, create de cele mai multe ori în laboratoare speciale, tocmai ca să nu avem timp să ne trezim la realitate și să percepem pericolul letal în care suntem.

Cu mare perfidie am fost puși prin inducție subliminală sau îndemnuri fățișe a unor lideri desemnați de ei să ne distrugem economia națională - așa rudimentară cum ni se spunea că ar fi ea - am fost îndemnați să ne renegăm istoria și valorile naționale, acționându-se cu metodă concomitent atât asupra persoanelor adulte cu ajutorul Media, cât și asupra tinerei generații căreia i s-a inoculat prin metode moderne ale industriei IT idei și repere morale exact contrare acelora ale vechii generații de părinți și bunici pentru a antagoniza societatea, pentru a o diviza și pentru a crea o scindare între tineretul ce va fi în 20-30 de ani majoritar și supus nevoilor stăpânilor externi.

Aceasta este o metodă de moarte lentă a unui popor, o metodă de exterminare și depopulare a unei țări fără a se ajunge la războiul clasic convențional.

S-a acționat concomitent prin metode specifice și perfide la determinarea și crearea condițiilor de exod în masă a populației ce s-a văzut împinsă spre bejenie neavând locuri de muncă, mijloace de subzistență și posibilitatea unui trai decent, atunci când plină de speranță a acceptat înlăturarea comunismului și trecerea la orânduirea capitalist-liberală spre care se uita cu admirație ascunsă timp de o jumătate de secol.

Din nefericire, noii stăpâni ai lumii au altă mentalitate decât aceea propovăduită spre sfârșitul secolului douăzeci, în timpul „războiului rece”... Acum se dorește o globalizare, o amestecare a națiunilor și popoarelor pentru a se crea vrajbă și pentru izbucnirea aproape totală a unor războaie interetnice, interrasiale și interconfesionale, ce ar putea justifica intervenția prin forță și rescrierea granițelor.

Toate aceste ticăloșii nu se pot întâmpla decât prin impunerea unei noi doctrine, aceea de neomarxism ateist, care este azi puternic clamat de țările creștine din Vestul Europei – leagănul creștinismului catolic mondial – ale căror valori au fost anihilate și convertite prin declanșarea controlată a exodului  musulmanilor din Africa și Asia, ale căror țări au devenit teatru de război convențional unde marile puteri nucleare le-au transformat în teatru de război.

În acest context trebuie să fie înțeles întreg circul și asaltul dat de acele forțe globalist-ateiste ce duc război pe viață și pe moarte acum pe tot globul, inclusiv în America.

În fond, lumea este scindată ca și societatea americană însăși, ce s-a divizat abrupt și chiar violent între democrații reprezentați de Obama, Hillaru Clinton, ce îl au în spate pe miliardarul evreu de origine maghiară George Soros și republicanii americani conduși astăzi de Donald Trump ce încearcă din greu să deschidă ochii populației americane și a Europei civilizate asupra globalizării și asupra anihilării creștinismului de orice fel în folosul ateismului care îndreaptă omenirea spre alte dictaturi neocomuniste.

Pentru niște țări ca România, Ungaria, Polonia, Bulgaria etc. ce tocmai au ieșit cu greu din sfera comunismului impus de sovietici ce continuă până azi, țările occidentale au căzut prea ușor pradă acestor manevre ticăloase care au acaparat în primul rând Uniunea Europeană.

Conservatorismul milenar al Marii Britanii – o monarhie la fel de milenară – au deschis mai repede ochii englezilor, care au hotărât extragerea din plasa în care au căzut țările din majoritatea Uniunii Europene.

În al doisprezecelea ceas actuala guvernare a României, coaliția majoritară din Parlament, pare a fi înțeles în sfârșit – chiar dacă cu întârziere – ceea ce Polonia, Ungaria și alte țări foste socialiste au înțeles mult mai repede ca noi pericolul ce îl reprezintă forțele sorosiste pe globul pământesc.

Noi fiind cobaii UE, ne zbatem acum ca șoarecele în ghearele pisicii să scăpăm și să ne ascundem în gaura de la rama parchetului.

Din nefericire, moralitatea și determinarea liderilor români care s-au hotărât să lupte cu reptilele antiromânești îi fac să acționeze cu mare timiditate și mare frică, deoarece nu simt solidaritatea poporului majoritar care ar vrea să scape din ghearele pisicii, dar este paralizat de frică!

Masochism, lașitate, nepăsare? Da! De toate la un loc, dar asta pentru că asupra poporului român s-a acționat diabolic și românii nu mai sunt nici pe departe ce au fost cu exact o sută de ani înainte!

Scăpăm?

Nimic nu este sigur...

GABRIEL MIHĂILĂ

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?