Roexit este viitorul României

picture

Da, Klaus Iohannis se pare ca are un plan: Romania sa fie exclusa de la Presedintia rotativa a Consiliului Uniunii Europene! Ceea ce ar insemna tradare de tara!

La cateva ore de la declaratia lui Iohannis, ca Romania nu este pregatita sa preia Presedintia rotativa, FINLANDA VINE CU PROPUNEREA sa inlocuiasca Romania la Presedintia Consiliului UE!

Rezolutia mincinoasa a UE de astazi pare a fi data in acelasi scop. Ca si MCV-ul dat publicitatii tot astazi.

Ce inseamna asta? Ca Romania ar putea fi victima unei uriase conspiratii: sa piarda Presedintia, in conditiile in care aceasta Presedintie inseamna AVANTAJE ECONOMICE PENTRU ROMANIA!

Miza este, insa, cu mult mai mare. In timpul Presedintiei Romaniei ar trebui sa se finalizeze Brexitul si sa se stabileasca mari proiecte europene pentru viitor, in conditiile in care, practic in timpul acestei Presedintii au loc alegerile europarlamentare si se va configura o noua conducere la nivelul UE! De aceea Presedintia Romaniei - dintr-o intamplare - este atat de importanta!

Subminarea intereselor Romaniei de catre Presedintele Iohannis si PNL este evidenta. Iohannis doreste, pur si simplu, sa blocheze participarea Romaniei la aceasta Presedintie, care, probabil, a fost negociata in spatele usilor inchise in favoarea ALTOR PUTERI EUROPENE!

Vom vedea daca Finlanda va primi noua Presedintie rotativa drept cadou, cu sacrificarea totala a Romaniei. Pentru ca, daca se va intampla asta, Romania nu va mai avea nicio Presedintie. La anul vor fi alegeri prezidentiale si, din nou, va fi un pretext pentru a fi exclusa.

Putem evalua pierderi? Probabil zeci de miliarde de euro! Si sansa de a dovedi UE ca avem demnitate!

Aurelian Pavelescu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?