Revolutia a învins! La Multi Ani si sa ne revedem sanatosi pe partea cealalta!

picture

Azi, când credeam că poporul e preocupat de textura de la salata de beouf, de fermorarul rochiei de revelion, care față de acum doi ani nu prea vrea să se mai închidă, ori de aprovizionarea cu artificii, presa ne dă o rachetă a pâmpiștilor lui Băsescu, lansată din gaura gurii lui Tomac. Cică la Camera deputaților revoluția a învins și că „opoziția unită l-a demis pe Dragnea” (nu râdeți răutăcioșilor că vă doare burta de la excesul de sarmale)!

Zice, alăptatul ăsta de la sticla lui Băse, că ar fi apărut nu știu ce documente care arată că un Pîrțâilă de la Timișoara e șeful pe acolo, pe la Camera Deputaților, doar că nu s-a prins nimeni până acum, pentru că „Dictatorul Mustăcios” ține secret!

La prima vedere, îți vine să zici că, fiind între Crăciun și Revelion sunt unii care sunt cu șprițul în nas și e bine să fii atent. Însă, privind mai adânc știrea, observi că acest „poale-n brâu” chiar vrea să pară serios și concluzionezi: Bă, ăștia chiar vor să conducă! :)

Dacă în ecuația asta nu ar fi vorba și de unii , mulți, care nu pot face față șacalilor, eu chiar i-aș lăsa! Nu de alta, dar vreau să văd cum noi românii vom avea cel mai mare bordel din UE, condus de o Flatulență de la Timișoara, bănățeană, care va să zică una cu iz special și unde vom avea exponate precum Brandl, Vijulie, Gorgiu, Chichirău, dar și exponate masculine precum Bârnă, Vâlceanu, Prișcă sau Câțu .... și completați voi lista.

Bă frate și toți struniți de Băsescu, care va sta în capu' mesei și care, între două înmuieri ale cuburilor de gheață din pahar, va da indicații, încasând banii pentru prestații de la onorata clientelă.

Și văd sala aia de plen, unde pe candelabrul imens atârnă promiscuu dresul cu fire trase a lui Țurcan, alături de chiloții lui Chichirău și furoul decolorat de la atâtea spălări a lui Gorgiu, iar pe jos, aruncate în dezordine, chiloții Tanga a lui Bîrnă, peste șosetele puturioase ale lui Vâlceanu. Și câteva trepte mai jos, pe culoarul central zac în dezordine sutienul lui Vijulie, jarteaua de la celălalt dres al Turcancei, alături de chiloții maroniți ai lui Prișcă!

Iar în acestă atmosferă ordonat dezordonată, dominată auditiv de clinchetul de pahare ciocnite, de chicoteli lascive pline de promisiuni și de gemete satisfăcute, parcă îl și văd pe Orban intrând și cu suflul dereglat de la efort, strigă la Băsescu: Șefu', șefu' și eu șefu'? La care Băsescu după un plescăit lasciv, cu care înghițe satisfăcut lichidul în care ține ude cuburile de gheață, zice: Afară, că nu ai bani de consumație, milogule. Aici nu merge pe datorie, că eu nu sunt Iohannis!

Gogu Orlando
Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?