Portofelul #REZIST 14.000.000 dolari au intrat in Romania pentru aktivisti

picture

Să înteleg că prostanii din serviciile secrete "româneşti" nu ştiau şi cei din divizia CIA brigada România? Miroase a trădare şi puţină puşcarie tovarăşi pe post de idioţi utili cauzei!

"Potrivit unor indicii care se afla in atentia anchetatorilor, printre beneficiarii sumelor de bani primite din acest portofel de la Fundatia Stefan Bathory nu s-au numarat doar grupari #rezist, ci si mai multe organizatii non-gvernamentale cunoscute in mediul online ca sustinatoare fervente ale DNA, Iohannis, Ciolos, USR etc, precum: Declic, VaVedem, Coruptia Ucide, Oradea Civic, Funky Citizens, Just, Casa Jurnalistului, Vice.com sau Rezistenta TV (care gazduia interviurile cu fosta sefa DNA Laura Codruta Kovesi, Monica Macovei, Raluca Pruna etc)."

PORTOFELUL #REZIST – Dosar bomba! Procurorii DIICOT investigheaza 403 tranzactii in cryptomonede, prin care in ultimii trei ani peste 14.000.000 dolari au intrat in Romania pentru a alimenta grupari #rezist si ONG-uri sustinatoare fervente ale DNA, Iohannis, Ciolos si USR. Pistele conduc spre un „portofel virtual” de pe platforma online BLOCKCHAIN, alimentat de Fundatia Stefan Bathory din Polonia, sponsorizata in mod direct de miliardarul George Soros (Documente)

Surse judiciare avizate ne-au informat ca la nivelul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism (DIICOT) s-a declansat o ampla investigatie privind finantarea Miscarii #Rezist, existand suspiciuni majore privind operatiuni de spalare de bani si constituire de grup organizat infractional in scopul intreprinderii de actiuni impotriva ordinii constitutionale. Este vorba de finantarea gruparilor violente de strada (care in ultima perioada speriate ca au intrat in vizorul autoritatilor si-au redus subit activitatea) si care au organizat in anii 2017 si 2018, si mai ales in data de 10 august 2018, actiuni impotriva ordinii constitutionale - pedepsite de art. 397 Cod penal – in scopul daramarii guvernarii PSD-ALDE.

Citeste mai mult: Sursa Lumea Justitiei

poza

DEZVĂLUIRI despre ancheta DIICOT privind finanțarea #Rezist: Cum au fost sesizați procurorii și cine se ocupă de investigații

Dosarul privind finanțarea #Rezist ar fi fost deschis ca urmare a unei plângeri formulate de Jandarmeria Română după protestul din 10 august, potrivit unor informații STIRIPESURSE.RO.

Imediat după protestul din 10 august au fost deschise două anchete, una la Parchetul General, unde procurorii militari investighează intervenția Jandarmeriei, mai mulți șefi ai instituției fiind puși sub învinuire, și o a doua care vizează acte de agresiune la adresa forțelor de ordine.

Citeşte mai mult:  Ancheta DIICOT privind finanțarea #Rezist

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?