PNTCD SOLICITA: arestarea preventiva procurorilor DNA - Oradea

picture
Aurelian Pavelescu președinte al Partidului Național Țărănesc Creștin-Democrat

Cer arestarea preventivă a tuturor procurorilor DNA - Oradea, participanți la înregistrarea făcută publică, în care aceștia puneau la cale eliminarea judecătorilor incomozi, în frunte cu Ciprian Man, șeful acestei instuții. De asemenea, arestarea preventivă a tuturor șefilor DNA de la București care au cunoscut, sau trebuia să cunoască, situația de la DNA - Oradea!

Cer tuturor românilor de bună credință să își amintească și să ia act de susținerea NECONDIȚIONATĂ a abuzurilor DNA de către Klaus Werner Iohannis, PNL, USR și PMP. Aceștia au blocat și blochează adoptarea noii legislații, de natură să limiteze abuzurile sistemului judiciar, în mod sistematic și agresiv, inducând în eroare instituțiile europene, cetățenii României și au sprijinit direct mișcarea #REZIST, o mișcare de terorizare a României, pusă în slujba STATULUI MAFIOT, de POLIȚIE POLITICĂ!

Cer Ministerului Public prin Secția de cercetare a infracțiunilor săvârșite de magistrați - iar nu lui Augustin Lazăr, unul dintre capii sistemului - să conexeze TOATE DOSARELE care privesc acțiunile criminale din justiție și să constituie UN SINGUR DOSAR, ÎN CARE SĂ FIE CERCETATE ABUZURILE PROCURORILOR ȘI JUDECĂTORILOR INFRACTORI CA GRUP INFRACȚIONAL ORGANIZAT, LA NIVEL NAȚIONAL! Orice altă soluție, de cercetare separată a unor procurori și judecători, ca fiind cauze disparate și punctuale, reprezintă o formă de a-i ascunde pe adevărații responsabili, cei care au realizat PLANUL de distrugere a drepturilor și libertăților cetățenilor la nivel sistemic, în România!

Aurelian Pavelescu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?