Pactul pentru Migratie sau Sinucidere Asistata

picture

    Populația Uniunii Europene este de 510 de milioane de cetățeni. Conform statisticilor UE, populația peste 65 de ani este de 20%, iar populația Uniunii sub 20 de ani este de 18%. Numărul imigranților pe teritoriul Uniunii Europene este de 25 de milioane de cetățeni, cei mai mulți găsindu-se în Germania (7 milioane).
În concluzie, populația activă a Uniunii Europene, născută în Uniunea Europeană este de 510 milioane din care scădem 25 de milioane de imigranți și 185 de milioane de cetățeni non-activi. Asta înseamnă că în Uniunea Europeană, în acest moment, persoanele între 20 de ani și 65 însumează 300 milioane. 

Acum, privind Pactul pentru Migrație.
     Uniunea Europeană propune strămutarea în interiorul ei a unui număr de 190 de milioane de imigranți. După datele ultimilor 10 ani, aproape 100% dintre aceștia sunt cetățeni activi, între 20 si 65 de ani. Adăugând și migrația necontrolată care există oricum, discutăm de o cifră de 200 de milioane de imigranți cu altă cultură, altă religie, (religie care din păcate este total incompatibilă cu modul de viață european sau cultura, tradiția, religia șamd Uniunii Europene) altă educație, alte tradiții etc.etc.etc. 
În practică, și din nenumaratele exemple pe care le-am avut până acum, strămutăm o populație total diferită și opusă civilizației europene. 

    Un alt lucru foarte important în toată această problemă este și cel legat de modelul demografic. În Uniunea Europeană populația îmbătrânește văzând cu ochii, iar natalitatea scade radical. Imigranții au un alt patern, și anume o natalitate foarte ridicată iar în condițiile în care vom primi doar persoane între 20 și 65 de ani putem să ne așteptăm la un boom al natalității în interiorul Uniunii Europene dar nu al populației native, ci al populației strămutate. 
    Concluzia este simplă... și anume că dacă azi 300 milioane de cetățeni activi încep să primească 200 de milioane de cetățeni activi, proporție de 1,5/1 atunci la finalul acestui proces, peste 20 de ani să zicem... nu vom mai avea 300 milioane de cetățeni activi, ci mai puțini (după paternul natalității vs. mortalitate) și mai mult de 200 de milioane de imigranți pentru că acestia deja vor avea o primă generație de copii născuți în UE. Mai este de menționat aici un factor foarte important, și anume că UE încurajează natalitatea imigranților prin ajutor social, dar pe de altă parte descurajează natalitatea cetățenilor nativi.

     În fine, renunț la calcule și statistici. Bănuiesc că măcar câteva cifre vă pot arăta cum stau lucrurile acum și cum vor sta peste 20 de ani. Aici nu vorbim despre migrație, ci despre ocupație. Nu vorbim despre a ajuta imigranții, ci a ne lăsa invadați. Aici discutăm despre un mai mult ca sigur război religios, un Jihad la nivel european. 
Indiferent cum ai calcula, ce așteptări și speranțe ai avea, și oricât ai încerca să lupți pentru a păstra civilizația europeană, în conditiile Pactului pentru Migrație este imposibil ca civilizația europeană să mai existe în 20-30 de ani. 

     Cine are impresia că migranții vor îmbrățișa cultura europeană este contrazis de toate studiile socio-psihologice ale ultimilor 10 ani dar și de realitatea comunităților închise de musulmani mai ales care sunt prezente în aproape toate țările Uniunii Europene și care se opun oricărui fel de schimbare. Cu atât mai mult cu cât în acest moment, sunt state în Uniunea Europeană care.. după modelul Germaniei, cu 80 de milioane de locuitori, preferă să renunțe la tradițiile și cultura europeană pentru a îmbrățișa ei cultura imigranților, ceea ce este absolut irațional și fără sens... ba chiar aș spune că reprezintă o amenințare la securitatea propriului stat.
Acesta nu este un ajutor pentru imigranți, ci o sinucidere a Europei. Și mai mult de atât, în momentul în care Uniunea Europeana "seacă" statele africane și din Orientul Mijlociu de tineri cu forța de muncă care cu ajutor extern își pot salva propriile țări, lasă și acele state de unde sunt extrași imigranții să dispară. Aceasta nu e o situație de win-win.. ci de lose-lose.
 

Daniel Constantin

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags