O, CE VESTE MINUNATA!

hfgjhg

Ultimul Colind. De la Sibiu.

 Klaus întreabă: „Primiți cu capra?”

Cât se încălzește mașina, zic să nu plec așa „noaptea ca hoții” și fără să îmi iau la revedere...

Mie îmi plac minunile de Crăciun și după cum l-am văzut ieri pe IOhnanie cel Înalt, pot să vă spun de pe acum, că anul viitor nu mai scapă!

dhfh

Băi nene stropește ăsta ecranele televizoarelor printre urmele de Fixodent, într-o disperare din aia de i se vede cimitirul prin proteza stomatologică. Într-o ambuscadă verbală, frica și disperarea sasului ieșea la iveală, de sub rânjetul fals, ornat cu implant de viplă.

Amestecă teme și subiecte, statul de drept, justiția, „Ie'ropa”, sedințe de guvern și alte alea, într-un mix disperat ce pare ornat cu lumânări, dar nu din alea aniversare, ci din alea nasoale, din ceară galben-portocalie autorizate pentru aprins în biserică, din alea inscripționate pe pachetul de 50 de bucăți cu o ștampilă roșie „From Coliva Only”!

Ieri, cică s-a întâlnit într-o cafenea, bodegă (ori ce o fi fost) cu niște tineri, la un fel de taifas despre statul de drept, democrație și alte chestii din astea grele. De frică să nu cumva să își încaseze vreo flegmă filmată și să își piardă șirul logoreei, voi ați văzut că (!?) cârciuma era una goală? Doar el și speriații ăia, la un brifcor și o cafea și o apă plată!

Aproape că vedeai și scaunele puse pe masă și o tanti care spăla cu mopul și se uita chiorâș la el: „Haideți domnu', v-am zis doar că e ultima comandă, ne mai ducem și noi acasă, că dacă stăm după toți „pierde vremea” nu mai plecăm de aici veci! Ce naiba, iei o „plată” și o cafea și vrei să o freci pe scaunu' ăla toată ziua? Avem și noi familie, brad de împodobit, cîrnați de făcut, nu pierdem timpul după toți looserii!?”

În fine, iese apoi în fața stabilimentului unde îl așteptau niște întrebători preferați, cărora le cam clănțăneau dinții în gură de frig și le înghețau balele după o cafea „Wiener coffe”, începe să o arunce pe aia cu penalii și pe aia cum vrea să lucreze el cu guvernu'!

Era un „șto” din ăsta ieftin, rânjetul de craniu prost „a la Hamlet” și aroganța neputând fi mascate nici de frigul de afară!

Cea mai tare concluzie din zicerile perverse ar fi că (!?) Kapren nu se prezintă la parchet că e Dragnea și PSD-ul penal! Șincer, eu aștept să se ducă la Sibiu și să ne întrebe zilele astea: Primiți cu capra? Cu capra lui personală, dar fără antrenorul de tenis!  

hjfgk

 

Gogu Orlando

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?