NU E PROST CINE CERE, CI ALA CARE DA!

fkhjh

Eu muncesc pentru banii mei! Mulți, puțini, dar îi muncesc!

Si de asta nu vreau sa-i platesc lui Werner, la încetarea mandatului, casa, masa, paza si îndemnizația aia (sau cum s-o chema) de fost presedinte. Personajul asta este toxic, pernicios, distructiv pentru poporul care i-a facut cinstea de a-l desemna sa-i conduca destinul.

Coaliția de la putere se pare că este incapabilă sa înțeleaga scârba si revolta noastra (prin "noastră" se ințelege cei care au votat PSD si ALDE, ca reacție IMPOTRIVA lui Werner!) fața de personaj.

Nu voi înțelege NICIODATĂ de ce nu a fost si (mi-e din ce în ce mai clar) nu va fi suspendat.

Si tare mi-e teamă că, în „înțelepciunea” lui, electoratul îi va acorda un nou mandat. S-a mai întâmplat asta. Nu mi-as fi imaginat niciodata ca Basescu va fi reales. Dar a fost! Da, stiu, veți spune ca de fapt a pierdut alegerile si a fost "reinscaunat" de servicii. Serios? Sa nu uităm că CINCI MILIOANE de persoane s-au obosit sa-l voteze.

 Mânareala serviciilor s-a facut cu largul concurs al romanilor. Iar scenariul se poate repeta. Este chiar foarte posibil, pentru ca acum au experiență.

Iar pentru asta, în opinia mea, de vina este politica de tergiversare, frica de acțiuni ferme a coaliției de guvernare.

Bai PSD si ALDE! Va reamintesc o vorbă din popor, pe care se pare ca ați uitat-o :

NU E PROST CINE CERE, CI ĂLA CARE DA!

ANA MARIA HOMEAG

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?