“Mars la Loc, Sclavilor!” - lui Tariceanu îi tremura chilotii-n cur

picture

Așa ne spun Partidele Neomarxiste și Kominternul.
De câteva sâptămâni, bântuie o disperare agresivă și zgomotoasă în România, pe care partidele Neomarxiste, PNL, USR, PMP, Plus, Minus, Pro Securitate, și câte-or mai fi sunt de-a dreptul îngrozite că România s-ar putea ridica din genunchi și să-și îndrepte privirea către cerul Demnității și Libertății. Până și Tăriceanu se-nvârte ca un c..i în căldare și face pe placul Multinaționalelor. 

taricenu

OUG 114 este prima încercare de a opri Marele Jaf și de a ieși de sub Ocupația Străinilor. Partidele Neomarxiste au luat toate poziția în genunchi în fața celor care jefuiesc România și dau ritmic din cap, în timp ce fac spume, strigă și țipă la ordinul lor. 

Golanii ăștia ne-au furat până și Eurovisionul, pentru că Laura Bretan susține iubirea dintre un bărbat și o femeie. Cum își permite? LGBT! Eu v-am prevenit înainte de Referendum că aici o să ajungem. Ăsta-i doar începutul! 
Cum ne permitem în țara noastră să ridicăm glasul, să avem pretenții, să vrem să existăm?

- Marș la loc, Sclavilor!
Pentru că asta suntem noi la noi în țară, Sclavii Străinilor, iar Partidele Neomarxiste sunt disperate ca nu cumva să ne ridicăm în picioare, pentru că au primit ordin de la șefii lor de la Komintern să ne țină în genunchi! 
Ne spune ieri Darius Vâlcov că Băncile au stabilit Ditamai Roboru’, dar de împrumutat nu s-au împrumutat între ele, ci l-au stabilit doar pentru sclavii furați, adică pentru românii care se împrumută la cele mai mari dobânzi din Europa; un pic am încercat să le spunem și noi să nu mai fure de la români, că aci’ își desfășoară activitatea, că au și sărit partidele Neomarxiste: 
“ Lăsați-i să fure că sunt șefii noștri de la Komintern!” 
Iar lui Tăriceanu îi tremură chiloții-n cur, da’ se vede președinte. Nici la CAP nu l-aș pune, că face pe el de frică! 
OUG 114 nu trebuie modificată! 
Este primul nou mic semn de demnitate într-o țară în care am fost și suntem sclavii Suprastatalelor și ai Kominternului!

    GELU VISAN, 20.02.2019poza
Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?