Liviu Plesoianu mesaj dur catre birocratii de la Bruxelles

poza

Ipocritul Timmermans n-a avut argumente pentru a-mi răspunde, deși așa mi-a promis, într-o scrisoare, celălalt ipocrit - Juncker. Cum să votați voi o Rezoluție privind "statul de drept" din România când voi tolerați și chiar sprijiniți multinaționalele voastre care dau #MITĂ în străinătate în valoare de ZECI DE MILIARDE DE EURO în fiecare an!?? Luni veți primi cea mai dură scrisoare pe care v-a expediat-o vreodată cineva, siniștrilor, chiar înainte de mizeria voastră de "rezoluție"!

Rugați-vă să nu mă voteze românii în 2019, organizați #SUFRAGERII la fiecare două zile, pentru că dacă românii vor alege VERTICALITATEA anul viitor, atunci va trebui să ascultați ZILNIC ce am de spus despre IPOCRIZIA voastră! Grele zile veți avea cu mine și cu OAMENII LIBERI! E timpul ca inclusiv oamenii din țările voastre să se TREZEASCĂ din somnul în care i-ați scufundat!

#ViSeTerminăAța

    Liviu Plesoianu

poza

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?