LAURA BRETAN A PIERDUT EUROVISION-UL DIN 2019 DIN CAUZA CA SI-A DECLARAT CONVINGERILE RELIGIOASE CRESTINE! IN CE LUME TRAIM?

picture

Eurovision-ul nu face parte din preocupările mele. Am aflat, însă, că Laura Bretan, o interpretă de excepție, care cucerise inimile românilor, dar și ale americanilor în concursurile din piață, ar fi fost nedreptățită după ce s-a aflat că, lar referendumul pentru familie s-a exprimat în favoarea familiei creștine. Doi dintre jurați, declarați gay, și-au schimbat opțiunile din această cauză: cei doi, până la aflarea informației, se declaraseră în favoarea ei.

Laura Bretan a primit punctajul maxim al publicului, dar, potrivit regulamentului, decizia a fost întoarsă prin votul celor doi.

Din curiozitate, am privit cele două interpretări, ale Laurei și a lui Ester Peony - ultima fiind declarată câștigătoare -, și mi s-a părut și mie că Laura este mai bună. Asta nu înseamnă că Ester nu are meritele ei, să fim înțeleși.

Intervievați dacă votul lor a fost influențat de informația că Laura sprijină familia tradițională, cei doi jurați gay n-au dat un răspuns da sau nu. Nici n-o puteau face. Răspunsul lor a fost și mai insultător: că piesa Laurei ”i-a plictisit”! Înainte de a se afla informația aveau altă opinie, nu erau plictisiți. Mesajul a fost PENTRU CĂ AȘA AM VRUT NOI!

În ce lume trăim? Chiar aceia care invocă toleranța și diversitatea, comunitățile LGBT, pot sfida cu un astfel de comportament discriminator? Este inacceptabil. MUZICA ÎNAINTE DE TOATE, repet și eu, citând un mare poet francez! Numai în comunism ideologia era mai importantă și dicta cine este artist sau nu. Ne-am întors?!

  AURpozaELIAN PAVELESCU,

 

 

 

 

 

Video

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags