JAIR BOTSONARO

foto

Anti-avort, anti-legetebism, pro-familie, contra imigrației, fost militar, victimă a unui atentat prin înjunghiere în timpul campaniei electorale, anti-globalist. A câștigat deunăzi alegerile prezidențiale din Brazilia, a opta putere a lumii și cea mai tare din America Latină, - cu 52%

Bineînțeles că televiziunile noastre l-au calificat imediat drept extremist, dictator, înainte să facă cel mai mărunt gest politic. După o fițuică manevrată de la Tel Aviv, ”este considerat cel mai dezgustător lider”. Cine îl consideră astfel e de la sine înțeles.

Ce se vede în lume ? Dreapta americană este la Casa Albă. În Germania se ridică vertiginos. Polonia, Slovacia, Ungaria - asemeni antiglobaliste. În Austria, tot emergența dreptei. În Italia la fel. Mai peste tot se ridică formațiuni politice adversare neomarxismului, populismului și socialismului demagogic. Pretutindeni se aude cuvântul magic: Naționalism. Alianțe, nu subordonare opresivă. Fiecare stăpân la el acasă. Onorarea familiei. Justiție.

Fapte.

Horia Stoicanu

Featured

Franta va fi data afara din UE!? Aloo Frans Timmermans si Jean Claude Juncker

Franţa va fi dată afară din UE! Franş Timmermans şi Jean Claude Juncker se pregătesc să pună sub acuzare Guvernul francez pentru reprimarea violenta a demonstraţiilor pentru libertate, democraţie şi o viaţă mai bună în Franţa!