Huuuuuooooo!

rares

Ulică ăla de Rareș Bogdan, Ulă...! era prea mult pentru această miniatură tristă și obscură, spune că: „Ar trebui să mulțumim că am fost primiți în Europa.”

Păi femur de limbric, cum adică mă, să mulțumim Europei că ne-a primit? Cum, mă, să ne mințiți și să ne luați istoria în halul ăsta?

Când noi suntem în Europa dinaintea tuturor!

Până și grecii au venit de la mama naibii din Asia. Si toate triburile, nu stau să le înșir aici, că iar îmi aud vorbe că fac pe profesoara, deci toate triburile, din care apoi s-au format absolut toti civilizații ăștia de azi, au venit pe cai, ca tzigoinerul cu cortul. Triburile din care au rezultat italienii, nemții, spaniolii francezii, austriecii, toți au venit în Europa din Asia, în perioada "mileniul pierdut". În Europa aia în care noi trăiam deja dintotdeauna.

Si noi acum trebuie să îi aplaudăm, să cădem în koor de admirație, când se laudă că ne primesc ei pe noi în Europa? Să ne rugăm de ei "să ne primească în Europa"? Băăă, băiatule, băăă, te ia de cap atâta tupeu si prostie la un loc. Huuuuuooooo!

Dar huo nu numai pentru Europa aia civilizată care si-a însușit propria noastră istorie. Ci un sincer "huo" si pentru noi, care am permis mereu limbricilor ca urâtul ăsta de Raăril Boengan să se așeze în frunte si să trădeze, să mintă, să fure.

Să nu uităm că cei mai mari regi ai Ungariei, Stefan cel Mare si Sfânt de la anul 1000 și Matei Corvin, au fost români. Primul era din familia Voicu si al doilea era fiul lui Iancu de Hunedoara. Din cauza unora ca ăștia s-au pierdut teritorii uriașe. Dar si din a noastră că am stat cu fundul pe cămașă în timp ce javrele au tras de noi din toate părțile.

Cristina Leordeanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?