GLOBALIZAREA SATANEI

glob

Parisul fierbe de o lună împotriva Pactului Global al Migrației de la Marrakesh. drac

Nu prețul benzinei i-a inflamat pe francezii cărora li s-au alăturat și olandezii, nemții, suedezii și belgienii. Ci globalizarea a tot ce nu poate fi globalizat, pactul contra naturii acestei lumi.

Creație a stângii care a desfigurat continuu umanitatea, periclitând civilizația și prerogativele suveranității naționale, sub pretextul falsului progres, elita neomarxismului – aceeași care a suspendat orice referire la rădăcinile creștine ale Europei, din Tratatul de constituire al U.E. – susține cu ipocrizie și manipulează religia Islamică, principalul argument al acestui pact de strămutare a populațiilor africane și arabe în spațiul european.

La un secol de la nașterea și extinderea comunismului împotriva creștinismului, Pactul de la Marrakesh este declarația de război împotriva armatei lui Hristos. Cu noi este Dumnezeu!

Marilena Rotaru

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?