GHITA BOMBA (Pam-pam! FLEET !)

marlan

Sunt ferm convins că grenada explodată la canalele tv pe post de bombă atomică a băgat derută maximă printre grupurile de pensionari trecuți de 70 de ani  din cartierele Iașului, că mai departe de tabla de terminare a localității, oamenii sunt interesați de mărirea pensiilor și un trai mai bun pe care PSD le promite și sunt semne că au ambiție să îndeplinească...

Fumigena explodată în studiourile ANTERIANEI 3 la emisiunea don’șoarei Ana Maria Roman, iar mai apoi mestecată temeinic de Oana Zamfir&Adi Beer a avut efectul unei grenade ofensive ca pocnitură, dar fără șocul mortal ca o grenadă defensivă ce împrăștie schije ucigătoare.

Drrrrrrrrrr tam-tam, drrrrrrr! BREAKING NEWS! (mai bine și-ar schimba denumirea canalului în „breaking news”, că de câte ori o mâță sau un câine comunitar e călcat de o mașină și șchioapătă schelălăind cu jale, ori de câte ori bagă mese de camping la Carrefour cu preț redus de lichidare a stocului, „ZBANG! BREAKING NEWS!”

Așadar, ieri, hau-hau! Curveta oficială de i-a fost țiitoare mârlanului de Dorohoi pus de statul paralel în fruntea listelor întocmite de însuși Măria Sa Liviu Dragnea – ați înțeles desigur că e vorba de Ghiță Ghiorghi Nichita -  mam’zela Lidia Samson, zisă Nuți Udrea de Iași, a făcut în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție o declarație eliberatoare „că cum fostul ei iubit și șef” ar fi fost un înger neprihănit și oamenii răi din SRI și DNA Iași l-au prigonit și au făcut presiuni asupra ei ca să-l dea în gât „pă afaceri murdare” cu care să-l poată apoi șantaja pe Mârlea ca să lase scaunul budei din Palatul Roznovanu liber.

Vedeți ce ițe încurcate are ghemul?

Din toată panarama acestei știri prezentate sforăitor de ANTERIANA 3 ca „breaking news” jigodia mârșavă de la Dorohoi ar putea bruscamente să se laude că i-a mai crescut un...ochi!

Ca să aibă cât mai multă greutate „bomba” CARE DE FAPT ESTE O POCNITOARE DE An Nou, Ana Roman îl bagă în discuție pe marele oracol CIA&Mossad Bogdan Chireac, ce se minunează că o minune cerească a făcut să-i crească neprihănitului sfânt Ghiorghi alt instrument în locul celui tăiat de tramvaiul 13 pe când cobora Copoul, plus al treilea coi.

„Dgragă doamna gRroman, se dovedește încă odată că ceea ce spunem noi de două decenii apgroape, este adevăgrat și iată pgrobe cagre apagr din ce în ce mai des, că secugritatea există, că metodele lor pgreluate de cătgre DNA sunt de poliție politică și nu știi ce să mai cgrezi! Gheogrghe Nichita o fi fost vinovat de ceva, sau nu?”

Precipitată și exaltată până aproape de orgasm alături de Ursu Baloo, madam Zamfir hiperbolizează tema sărind uite la gâtița SRI care acționează copiind Gestapoul lui Hicler...

Acest „agrticol” (votba lui Chireac) are menirea de a desluși – pentru idioți și inocenți în același timp – pe înțelesul tuturor, tâlcul evenimentelor.

Înainte încă de terminarea mandatului Javrei Ceacâre la Cotroceni, jigodiile Noii Securități care se regrupaseră în jurul  Chiorului unde au țesut cu migală timp de zece ani o pânză deasă și „traianică” de păianjen în care au prins toată România în secreția nocivă a miriapodelor Macovei-Coldea-Kovesi-Maior-Soros și puii lor, au pregătit minuțios acapararea totală a statului fabricând o alternativă la ofițerul lor, Victor Ponta: sasul Klaus Werner Johannis, un corupt mafiot până în măduva oaselor, de origine săsească, corcit cu o româncă neaoșă cu caracter de șutitoare tipic strămoșească.

Asta se întâmpla în contextul în care Victor Ponta era omul lor în plutonul politicienilor ridicați de Noua Securitate în toate partidele ce lucrau sub acoperire și care erau gata întotdeauna să întoarcă armele, să trădeze la votul echilibrat, să atace liderii din propriul partid pentru destabilizare.

Ce voia Binomul? Păi voia ceea ce lăsase pregătit atent Javra Ceacâră folosind cunoscutele metode securistice de șantaj și presiune făcute asupra lui Antonescu și asuprara tuturor acelora care-și închipuiau că ar putea face vreo mișcare fără controlul javrelor Noii Securități!

Binomul, rămas continuatorul regimului Băsescu, a ordonat distrugerea PSD și apariția unor partide noi, controlate din fașă de ei, ude membrii PSD să poată migra în iluzia că se vor regăsi...!

Deci din 2012 – odată cu formarea USL și a ideii lor de unitate și coaliție - Noua Securitate a hotărât demantelarea PSD la nivel de țară și preluarea din mers a puterii politice de noi formațiuni sechestrate în totalitate.

Așa se explică fuzionarea forțată a PNL cu PDL prin „convingerea” lui Crin Antonescu să facă el mișcarea asta înainte de a fi asigurat că nevasta va fi bine mersi , iar el va putea reveni pe un cal alb cu onoarea „reperată”.

PNL trebuia nusai păstrat, că dădea bine la proștii care se bat cu cărămida în pieptul de aramă că sunt „de dreapta”.

A fost nevoie apoi să se dea aripi de vultur USR și să se adopte în Parlament o Lege a partidelor prin care să se poată înființa un partid cu minimum trei membri fondatori.

Ei bine, toți acoperiții au înființat partidulețe, mai puțin oamenii onești și cu spirit civic curaț, care au fost barați elegant cu invocarea Legii...

Buunn....

Ghiorghi Nichita a fost una din marile jigodii ce a stăpânit Iașul ca membru PSD, fiind provenit din rândul PD ca și Liviu Dragnea și când s-a dat ordinul de împrăștiere după ce Băsescu a ajuns Președinte, au intrat spășiți în PSD. Ascensiunea lor fulminantă în stratosfera partidului s-a făcut cu siguranță sub directa și atenta supraveghere a javrelor noii securități, ce se pregătea să ia cu ambele mâini și de la stânga și de la dreapta, în funcție de cum voiau ei să prostească lumea cu rotația la guvernare.

Așa se explică de ce Ghiorghi Ghiorlanul din Dorohoi a putut face atâtea blestămății în cei peste zece ani când a fost aburcat pe tronul Iașului de Sistem, prin mașinării vizibile pentru cunoscători, mimându-se alegerea lui populară.

Ieșenilor cu un dram de minte, cu scaun la cap și cu acoperișul din tablă Lindab pe casă, li se cere să-și amintească despre acest ticălos care s-a comportat ca un satrap comunist sadea din anii stalinismului, fiind un ipochimen specific gherțoiului ajuns ștab la oraș - mai întâi ca director la o întreprindere județeană furnizoare de apă de ploaie și rahat filtrat – de unde săpând sârguincios împrejur, a reușit să doboare alți copaci viguroși din pădurea întreprinderii, până ce a rămas doar el în poiană.

Ce n-a făcut Mârlete?!

Ne-a tăiat teii că așa a vrut mușchiul lui, ne-a amenințat că ne strică parcul esplanadă din fața Teatrului Național ca să facă el chipurile o parcare subterană pe un teren care mustește de apă la suprafață, a furat grosier banii europeni prin proiecte megalomanice și faraonice pe care le-a jumulit masiv schimbându-le scopul și eficiența ca cel cu Zona de Agrement Ciric unde a pus la pămând o minunată pădurice să facă parcări unde azi se găinățează ciorile, să facă telescaun de 2 milioane de euro de nicăieri până niciunde, a umplut orașul cu nisip fin adus gratis din râul Prut pe care a montat în mod cretin pavele de doi bani bucata pe care le-a plătit cu un leu sufocând la propriu aerul orașului, a furat grosier bani europeni din reabilitarea idioată și neprofesionistă a liniilor de tramvai păstrând ecartamentul de 1000 mm în ciuda solicitării publice de a face ecartament dublu de 1000 și de 1440, ca să putem rula orice tip de tramvai, a neglijat sufocarea traficului rutier, a aruncat 80 milioane euro la buda primăriei comandând un pasaj rutier modern cu 6 bensi, cu liii de tramvai la Țigarete pe care l-a adaptat la două benzi pentru a avea bani de furat, a făcut abuzuri nenumărate în sfidarea locuitorilor începând cu chiolhanurile cu renume de zilele sale de aniversare și onomastică unde își permitea să transforme Opera Română în taraf de lăutari și sala renovată a Teatrului Național în sală de ședințe festive a PSD, poate nu uitați trufia și tembelismul discursurilor agramate a acestui țărănoi cu pretenții intelectuale și mai ales comportamentul de prim secretar al PCR ce își permitea orice abuz făcut alături de Securitate, Procuratură și Miliție...

tei

Toate aceste blestemății Nichita le-a făcut avându-l aghiotant impus pe actualul bulibașă Mihai Chirica, ce a fost gâtul hoitului mafiot care susținea capul și gura ce dădea ordine, dar care asigura spatele în actele ticluite și măsluite. gol

scaun

Poate nu uitați că Nichita a putut comite absolut tot ce-i dorea mușchii rectului său  pentru că avea complici care îi țineau spatele, pe procurorii DNA Iași, aflați multă vreme sub comanda interlopului Emilian Eva - o jigodie sinistră, cu acte în regulă de schizofren iresponsabil ce a comis abuzuri și fărădelegi pentru care Statul Paralel l-a dus la DNA Central unde a executat fără crâcnire ordinele Sistemului.

Au plecat ăștia la București? Au lăsat în urmă ciraci pe măsură care au continuat acțiunea de protejare a Mafiei condusă peste zece ani de Nichita, preluată ulterior de Chirica!

Ce a vrut să scoată acum la iveală gestul curvetei Samson-Cramer pe care Nichita a pus-o și ținut-o manechin sexual pe o funcție imensă de Șef la Fonduri Europene de unde își trăgea seva Ghiță și camarila sa?

Ce a dezvăluit dizeoza ? Că a fost sechestrată de oamenii SRI și DNA într-o vilă „secretă” din Gura Humorului – poate fi cât se poate de verosimil și de crezut! Sunt metode tipic securiste de intimidare, de obținere a unor mărturii fabricate ale hienelor securiste. Acolo puteau să o fi făcut și poștă pe scumpetea ghiorlanului care se credea mare și tare că îi avea la deștul mic cu ghiul pe Dragnea, Rovana Plumb și Victor Ponta!

Procurorii Iașului din „suptordinea” Păduricei Kovesi aveau și au o calitate esențială: sunt prea proști, dar și prea leneși ca să poată documenta și instrumenta un caz de corupție într-un domeniu atât de vast ca și admenstruația publică! Ei pot face dosare și rechizitorii doar adunând filele unor denunțuri precise și niște stenograme în care abundă gemetele de orgasm ale unora când se fu...ră banii statului!

Conu Bârzoi din Dorohoi s-a încumetrit la nunta duducii cele mici cu madam Plumb, au devenit cumetri, iar pe Dragnea îl influențează și azi, deși avea statut de pușcăriabil până ce fosta amantă a fost convinsă probabil cu bani grei furați împreună din bugetul public să-și retragă plângerea făcută de agresiune sexuală, de urmăriri cu Poliția Comunitară și gelozie a gherțoiului trecut de cinzeci de ani, în fața unei muieri gen Udrea stabilită cică în Marea Britanie.

Mdam Samson ar putea fi condamnată la ani grei de pușcărie și confiscarea averii în solidar cu Ghiță Sulă Tare!

În situații normale, în care România ar fi fost cu adevărat un stat de Drept, ambii porumbei erau de mult în colivie și mureau în captivitate de dorul celuilalt!

Staul Paralel este azi pe ducă! Delatorii de ieri, șnapanii, ticăloșii, caută să se ascundă, să se dea la fund, să-și facă nevăzute averile!

Gheorghe Nichita nu poate! Toată lumea cu un dram de minte îl știe, îl cunoaște și îl disprețuiește, poate cu excepția unor talibani trecuți de a doua tinerețe care își aduc aminte cu nostalgie încă Revelioanele Pomenilor făcute la cantinele  „Providența” unde sponsorii care plăteau tribut mafiei scoteau biletul ghiftuielii la 10 lei!

Nichita vede că cei care l-au ținut de sfori sunt acum în dificultate, în degringoladă și iese cu tupeu la atac în speranța că acest scandal bine mediatizat de televiziunile care au ca țintă demantelarea statului paralel îi fac și lui PR gratuit, sare din așternut fără șosete  crezând că Dragnea va câștiga, iar el va fi iarăși ce a fost și chiar mai mult!

Scârba necioplită se bazează pe empatia prostimii cu cei surghiuniți și aruncă ligheanul cu lături murdare după care speră să-l umple din nou cu apă curată!

Se bazează pe o mulțime bătrână și talibanizată  mânată de ciobani nevăzuți spre pășunea PSD.

Ăștia habar nu au cum ar trebui să arate un oraș modern în secolul 21, nu au auzit de confort urban, de transport aerian pe șine, de monoraiuri, de viaducte între versanți, nu le pasă că nu văd artă urbană, că arhitecții sunt la fel de neghiobi și ticăloși ca tâlharul din frunte...

Moșnegăraia „ujb-istă” este nepăsătoare la niște considerații minimale de cum ar trebui să arate trama stradală, suprafața carosabilului până la aleile dintre blocuri, la blocajul străzilor sufocate de mașini și de imbecilitatea unor țărănoi care se cred edili, ăștia sunt gata oricând să uite de degetele murdare ale lui Nichita cu nume ca Sorin Iacubani, Marius Ostaficiuc, trepăduși  din Primărie deveniți sclavi și sclave precum madam Sălceanu, Coman, Ivan, Apostol, Tomorug, ajunși peste noapte „mânurile” actualului bulibașă care a fost multă vreme laba care învârtea jetoanele de cauciuc „alba/neagra” întorcând la ultima mișcare cartonul...

Dragnea l-a făcut pe Nichita  aghiotantul și sfetnicul din umbră a gherțoiului de Comarna - Maricel Popa – un alt slugoi al lui Ghiorchi, pus acum în vitrina PSD să joace rolul de lider.

Acum, când Statul Paralel este în cădere liberă, când se duc lupte la baionetă pe baricade cu jigodiile și scursurile care au făcut din România o minunată țară a nefericirii, acum când javrele din Justiție și Servicii care au ținut scut gherțoiului  ca să apere Mafia locală, sunt atacate aceste entități de către infractorii de drept comun deveniți oameni politici și nu mai e mult până ce acest vierme care ar trebui strivit de pașii trecătorilor oriunde le-ar apare târându-se pe stradă, ar putea avea tupeul să intre în cetate pe un cal alb vopsit dintr-o mârțoagă jigărită bălțată pe care niciun țigan amărât nu îl fură chiar dacă îl găsește liber la marginea pădurii.

Ăsta e mârlete, ăsta poate fi rezultatul unui PR bine finanțat către javrele fidele din presă, care au început probabil să saliveze bale libidinoase la gândul că vor avea din nou tain de bani negri ai mafiei ca să susțină manipularea prostimii în refacerea imaginii unui gherțoi!

Nu, Nichita nu trebuia să intre în pușcărie pentru că nu a putut să-și țină sula în spatele fermoarului de la prohab, el trebuia LINȘAT, împușcat, cu căpățâna minusculă de retardat funcțional strivită, iar hoitul călcat cu compactorul până devine o coală uscată de materie întipărită în asfaltul târgului ,spre veșnică amintire și sperietoare pentru viitorii tâlhari care ar mai îndrăzni să apară!

Este pericolul după circul cu autodenunțul curvetei oficiale, că a fost sil(u)ită să-l denunțe pe Mârlan în timpul prigoanei Binomului asupra PSD, că Nichita este Făt Frumos din Tub și revenirea lui ar putea fi salvarea Moldovei...

Nu puneți botul UJB-iștilor, Nichita este o mare javră care a făcut tot ce a putut de Iașul a decăzut cu 30 de ani în urmă, care a dat pe mâna unor rechini din mafie centrul de grad zero al orașului pe care l-a transformat după mușchii lor în timp ce restul urbei a devenit o aglomerație de sate rurale ce se intitulează cartiere și suburbii...

Nu vă luați dacă Dragnea care e pe val azi vă spune că salvarea e Nichita! El este strâns legat de bulibașa Chirica, împreună cu care a pus la cale toate escrocheriile și ticăloșiile ce au putut arunca Iașul înapoi pe scara Istoriei!

Scuipați-l, lapidați-l, sau ignorați-l! Cultura sa este cultura gazonului pe Stadion, este o pojghiță de mârlan needucat care crede că după o facultate și o școală de partid poate să se ascundă în spatele unor ochelari fumurii cu ramă de aur, a unui costum Armani și a butonilor de aur cumpărați din Galeriile La Fayette.

Orice ar fi de azi înainte, ieșenii trebuie să-și ridice standardul, să aibă discernământ și să nu se lase manipulați de PR-ul Mafiei!

PESTISORUL DE AUR DIN CIRIC

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?