FLAGELUL BASIST

jgklhlș

️În decursul istoriei, România a fost lovită de multe molime: ciuma, holera, tifosul! Nici una dintre acestea însa nu a fost mai periculoasă decât este in prezent BĂSISMUL! România riscă în prezent să dispară ca ţară şi popor! BĂSISMUL este necruţător! Este acea infecţie maladivă ce denaturează absolut totul! Metastaza politicii româneşti s-a instaurat în momentul in care BĂSESCU a ajuns la putere în 2004 .

BĂSISMUL îmbracă forme hidoase şi este puternic contagios, fiind răspandit cu preponerenţă prin mass media aservită acestui flagel! Este incredibil ca mod de manifestare! BĂSIŞTII au ca idol pe Băse’, dar îi înjura neamul! Băsiştii îţi dau pe faţă arama în momentul în care se urinează pe statuia lui Ştefan cel Mare, iar faptul că istoria lor începe din sclavie îi trădează de fiecare dată! Mint la modul patologic şi sunt în prezent o adevărată calamitate , o nenorocire pentru poporul român! Băsiştii au deformat imaginea României în lume prin actele lor antisociale si profund orientate spre distrugere -

️Aceasta PESTĂ BĂSISTĂ este cel mai puternic agent terorist care acţionează în prezent pe teritoriul României! Vinovaţi de ‘’moartea’’ a zeci, sute de mii de români, aceşti şobolani roşii, murdari si exantematici reprezintă „moartea neagra’’!

️Asimilat cu ‘’băsiştii’’, românul este privit ca exponent al unei naţii necivilizate, murdare, leneşe. În faţa acestei primejdii de moarte care ameninţă însăşi existenţa noastră ca popor avem datoria sfântă să tragem semnalul de alarmă şi să luam masuri URGENTE pentru că va veni o vreme când - într-o Românie complet „băsistă’’, copiii noştri ne vor privi în ochi şi ne vor întreba: "Ce-ai facut tu, tată, ca să impiedici acest dezastru?".

Noua manifestare a cancerului BĂSIST, se numește IOHANISM !

Petrisor Amuza

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?