FANATISM MUSTACIOS

hedjfo

Îmi las mustață a la Dragnea!

Și pentru că mă tot fac unii în privat „postacul PSD-ului”, asta pentru că am zis „nasol” de partidul lui Cioloș și mai ales pentru că nu le dau voie să comenteze, eu zic să merg până la capăt (vorba lu' Dragnea)!

Bă, iOnannis, Cioloșe, Orbane, Prișcă, Vâlcene, Bârnă, Bot, Peleo, Rebenciuce, Chirilă, Gușă și băi Ghiocelule, Lazăre, Popescule, Liiceanule și ăilalți ne spuneți și nouă vă rog frumos ce gust are comoția? Asta după ce vă ștergeți băluța ce curge incontrolabil în colțul gurii și pe care ați fost obligați să o gustați în acestă seară!

Așa că, înainte de a deschide gura, înghițiți pe îndelete acțiunea aia politică din patru litere, ce tocmai ați luat-o în seara asta, stergeți-vă frumos la gură cu șervetul de satin cumpărat din bani nefiscalizați ori încasați degeaba și înainte de a da replica lăsați neuronul să proceseze puțin, altfel Bot și Dide vor părea pe lângă voi niște genii intelectuale.

Da mă pupătorilor de funduri de Bruxelles, pe funcții și pe lovele multe, ceea ce a zis Dragnea azi despre Europa versus România e perfect adevărat. Și dacă eu, un nimeni, am sesizat-o demult, nu pot decât să mă bucur că s-a hotărât și unul cu ceva putere să facă ceva în acest sens!

Și ca să mă înjurați, până epuizați catalogul religios, cel mitologic sau cel prin care definiți actele sexuale în mod obscen, vă spun da! Dacă Dragnea candidează și vrea să facă ce zice, secția de votare se descuie cu mine la ușă! De restul, vă urez, un cuviincios „Hai Siktir!”

P.S. O duducă din asta limborală era la Răzvan Dumitrescu în emisiune. Dacă o știe cineva transmiteți-i că avea o chestie albă, care îi atârna în colțul din stânga al gurii. Ziceți-i să înghită, că dă „chestia aia” dizgrațios din codiță și strică imaginea PNL-ului!

Gogu Orlando

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?