FA, BULA !

nfgbng

Pasagerii din avion și-au ocupat locurile și așteaptă echipajul pentru ca aeronava să poată decola. Într-un final, pilotul și copilotul apar și încep să meargă printre scaune către cabină. Toate semnele arata ca cei doi sunt orbi. Pilotul poarta ochelari mari, negri, are baston alb cu care lovește stânga-dreapta ca să-și găsească drumul. Copilotul, are și el ochelari negri și este ghidat de un câine însoțitor.

La început pasagerii se foiesc nervoși, gândindu-se că-i vorba de o gluma, dar când se pornesc motoarele și avionul începe să ruleze ușor pe pista, toată lumea se liniștește.  gdhf

Deodată, avionul accelerează puternic și panica se instalează. Unii pasageri încep să se roage. În timp ce avionul se apropie în mare viteza de capătul pistei, vocile devin tot mai isterice, pentru ca atunci când avionul mai avea de rulat doar 20 de metri pe asfalt, toată lumea să urle într-un glas. Din fericire exact în ultima clipa avionul s-a înălțat către cer.

În cabina piloților copilotul își descleștează dinții:

- Într-o zi, nenorociții ăștia o să țipe prea târziu și o să murim nevinovați!

 

mhjmjh

 

Orice asemănare dintre Johannis, Ciolos și poporul român, este doar o fabulație!

Mihail Ioan Precup

 

Tags

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?