Evaluari calificate! La multi ani sanatosi! ...

picture

 ... că lumea geme de falși profeți calificați!

După cum ați văzut și voi, ultimele zile ale anului sunt dominate de tot felul de evaluări și numărări, numărători, mă rog analize și statistici, în care specialiștii dreptei încearcă să mai îngrașe puțin imaginea porcul. Dacă stai să îi asculți, peste tot e dezastru că „Ciuma Roșie” îl faultează pe „Zânul din Deal”.

Uite, spre exemplu o duduie de la PNL, specialistă cu diplomă în proceduri de acupuncută la arici, povestea deaunăzi de dezastrul din agricultură (?!) Și ce dacă statisticile oficiale ale Comisiei Europene spun că România a fost pe primul loc la producția de grâu, pe locul doi la cea de porumb și per total pe locul trei la producția de cereale din Europa, la respectiva nu contează, trebuie să fi fost un an prost!

Și nu în ultimul rând aici aș pune și vehemența lui Radu Tudor în legătură cu prelungirea de Oha, ori la Oha, a mandatului șefului ăla mare de la statul major al armatei române. Fraților pe mine mă enervează discursurile astea în care, pentru a argumenta o ghiorlănie politică, ori o mișcare din asta abuzivă, determinată de interes politic, se găsesc întotdeauna unii care să spună că (!?) cu ăla se termină naibii competența în țara asta și că murim, dacă nu e ăla pe funcție în continuare.

Așa și cu specialistul analist Radu Tudor, doctor calificat în extragerea sângelui din flatulențe. Bă frate, dacă profesionalismul și competența stă într-un singur om, iar un sistem se bazează doar pe acel singur om, atunci să te caci în el de sistem, că e irecuperabil” Ce faci mă dacă „competentul sufletului” face brusc gălbează?Ori îi dau unii sau unele un sculament? S-a dus naibii specialistul și profesionistul? Se oprește sistemul? Așa erau și textele când Luluța trebuia să plece. Aveai impresia că odată cu ea justiția închide pentru inventar. Mă enervează chestia asta, că încercăm să facem statui de rahat unora „fără de care moare calu'”!

În fine, pentru că nu vreau să vă enervez și să ne stea beof-ul în gât, mă opresc aici, vă spun „La Mulți Ani!„ și poate ne mai vedem și mâine. Dacă nu, la anu' fraților și poate fără competențe din astea gen Daniela Crudu!

Gogu Orlando

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?