A DAT CIUMA ROSIE ÎN SECURICI!

njhfas

Când judecătorii adevărați ai țării erau călcați în picioare, șantajați, interceptați, filați, plimbați pe la DNA să le intre frica în oase, nu ieșea nimeni pe trepte.

Când cele două judecătoare, Bădescu și Piciarcă, se chinuiau în pușcărie pentru că dăduseră o soluție ce nu a convenit DNA, nu se făceau adunări generale și asociațiile erau "pe silent".

Bă, ej nebun? Auziți de ce îi doare burta pe procurori? Că de ce nu poate Taica Lazăr să infirme orice Rechizitoriu al Secției pentru Magistrați. Și nici orice soluție de clasare, pe cale de consecință.

Ce și-au spus ei, securiștii? Faceți mă, voi, la Secție audieri și plimbări de martori pe acolo, că nu ne pasă nouă.

Onea, Portocală, Lulu, Man, stați măi băieți liniștiți! Nu turnați pe nimeni! Că dacă face fraiera aia de Adina vreun Rechizitoriu vi-l infirm eu, ce pisici? Nu aveți încredere în noi, securicii?

Fraților, ăștia nu mai au nicio limită a abuzurilor și a aranjamentelor. Ce putuse să le treacă prin cap? Le-a stricat Tudorică planul cu OUG - ul? Mvaaai! Ce tragiiiic!

PS - Timmermans, nu te văd bine! Nici ție nu îți mai poate infirma Taica Lazăr Rechizitoriul. Urlă, frate, că nu mai ai șanse de salvare Așa ceva... 

INGRID MOCANU                                    

Video

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?