CU ROBORUL E SUPUS POPORUL!

nbdsa

Jale mare pe vale, mai bine zis în curtea BNR. Haștagii se văicăresc că Isărescu, împăratul chinez îngropat pe bani mulți în birourile BNR încă de la revoluție, împreună cu soldații de teracotă Vasilescu și Suciu. ar putea fi exhumați, fără expertiză arheologică și aprobare de la administrația cimitirelor, de către PSD, care, v-ați prins, nu vrea decât să pună mâna pe BNR și nu am înțeles bine ce să facă cu ea, pentru că ajunsă în acest punct discuția, vorbeau toți odată.

Cred că vor să o facă un mall mare în BNR, cu o fântână arteziană, care în mijloc să aibă copia mumiei lui Isărescu, împăiată, cu ROBORUL în mână.

dbhfvdsMai la stânga de fântâna arteziană, în poziția de slugi perfecte vor fi împăiați în original, fostul jurnalist de la România Liberă, aia a lui Ceaușescu, recte Vasilescu Matusalem, în fața căruia va șade îngenunchiat mai tânărul, dar cu un creier la fel de scmochinit, onorabilul cioloșișt Suciu.

Astfel, zic haștagii că PSD-ul în „ticăloșia” lui, vrea să deschidă în BNR un mall, unde corporatiștii și prostimea să vină și între două treceri pe la șhopping, prin magazinele de firmă, să se închine la ansamblul statuar, să pupe moaștele împăiate și să se lase „prostiți” și să voteze PSD-ul. Perfizi rău PSD-eii ăștia!

Trecuseră circa 12 minute de discuție în studio și nimeni nu pronunțase „Ciuma Roșie”, ori ”Dragnea”. Am comutat, că deveniseră plictisitori .....

GOGU ORLANDO

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?