CONFESIUNILE UNUI PILOT MILITAR ITALIAN

AVION

„Antenele HAARP (o tehnologie capabilă să producă orice fel de condiții meteorologice oriunde în lume) sunt situate pe insule îndepărtate, la fel ca și alte tehnologii secrete. Marina a dezvoltat de asemenea o tehnologie sofisticată care poate fi utilizată pentru construirea unor baze întregi sub apa mării.

Acest lucru a oferit condițiile pentru crearea a numeroși roboți autonomi submarini care pot călători pe distanțe lungi. Există orașe întregi sub apă. Ori de câte ori auziți sau vedeți ceva de exerciții militare în masă pe mare, ei bine, tot asta este.

Nu veți putea să le vedeți niciodată. De exemplu, în Google Earth, cu excepția situațiilor când periodic se întâlnesc anumite secțiuni ale hărților „murdare” în care ar trebui să fie bazele militare.

Pot fotografia locația bazelor, dar știu cum să creeze nori falși și să mascheze aceste locații.

Înțeleg preocupările dvs. cu privire la siguranța oamenilor, dar, așa se întâmplă.

În primul rând, ni se arată un film despre o distrugere catastrofică a țării noastre cu niște arme sofisticate și apoi ne informează că vor exista consecințele dacă refuzăm să zboare rachetele.

Suntem convinși că munca noastră este de a construi un scut de apărare și arme atmosferice pentru a ne proteja patria și lumea.

Viețile noastre sunt în serviciul lor și ne-au convins că lumea secretă pe care o protejăm a fost creată pentru binele și securitatea noastră. Ei ne spun că secretul este protecția noastră și că nu ar trebui să asculte publicul și să-și împărtășească retorica.

Toți din comunitatea veteranilor știu. Acesta este programul planului de autodistrugere pilot și poate fi activat de oriunde, de la sol, sub apă, în funcție de nevoile lor. Suntem conștienți de faptul că, dacă bănuiți, ar putea să ne distrugă doar în 15 secunde.

Ei ne spun că aceste programe servesc doar ca protecție dacă rachetele intră într-o zonă dens populată. Dar este groaznic să zbori știind că pot controla avioanele noastre de la distanță. În mod inconștient, știm cu toții că acest program este de fapt programul care ne controlează și acțiunile noastre. Că ar fi mai simplu să ne omoare în timpul zborului decât să ne facă să acționăm în mod public.

Ați văzut vreodată că un membru al echipajului a supraviețuit accidentului? Fiecare avion căzut a fost complet distrus. Ne riscăm viața cu fiecare zbor. Mai ales când zbori noaptea.

Ni se cere să „zburăm” mai jos și mai jos. Ne simțim ca niște "forțe întunecate" masive, ca niște cârpe de incultură și oamenii văd că aceștia zboară foarte aproape de ei. Unii chiar ne împușcă.

Dar mass-media nu va putea niciodată să ia în considerare aceste informații. Pur și simplu ignoră faptele și nu le publică. Nu li se permite de asemenea să știe, să participe, sau să urmeze „zborurile” noastre. Acesta este adevărul.

Ar trebui să vedeți astfel de rapoarte profunde și detaliate despre misiunile noastre. Unii dintre ei chiar au scăpat și pot fi discreditați sub eticheta "teoria conspirației", prin media alternativă și discreditare intenționată.

Este foarte dificil să găsiți pe cineva care este dispus să riște și să vorbească despre asta ca mine.

Chiar și echipajul meu m-r fi arestat și m-ar fi dus la tribunalul militar dacă știau despre discuția asta. Acesta este motivul pentru care nu pot comunica direct prin e-mail. Mi-ar plăcea foarte mult să mă duc acasă fără să le dau nici măcar o secundă din „zborul” acela otrăvitor.

Mai degrabă mi-e dor de cerul albastru din tinerețea mea și mi-e rușine să fiu răspunzător de distrugerea planetei. Poate că unii dintre colegii mei vor citi acest lucru și vor decide să ia în considerare binele comun.

Sunt doar o bucată mică dintr-o imagine mai mare, cunoscută de foarte puțini oameni. Deci aceasta este doar o mică parte pe care o știu, dar adevărul este mult mai complex. Cred ca lumea trebuie sa fie conștienta de acest tărâm secret, iar aceste noi activități importante se întâmpla pe toata planeta. "

Traducere - Dan Jungheatu

http://www.ilfattoquotidaino.it/pilota-confessa-anni-spruzzato-scie-chimiche-nei-cieli-italiani/?fbclid=IwAR1U23Wy57WYBBZgFZQfuBmd0bZ0sHjcUPJD1DJK-E131c1KeHBd5Rybxfw

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?