COMPLICITATEA COALITIEI

dfhgjhgh

Dacă Portocală şi Lucică sunt atît de importanți încît C.S.M., e drept, Secția de procurori, se compromite în fața întregii țări protejîndu-i, vă dați seama de calitatea persoanelor care alcătuiesc "sistemul"?

Nu vorbesc de calitatea umană, ci strict de inteligență, pe care o suspectez a fi submediocră.

Ştiu, puterea lor stă în "dosare".

Dar dacă alianța se teme să ia în sfîrşit măsuri împotriva unor astfel de personaje care (de fapt) conduc România, înseamnă că este "şantajabilă", altfel nu-mi explic poziția de noncombat. În situația în care serviciile primesc bugete ENORME, deşi în fiecare zi apar noi dezvăluiri despre cheltuielile fabuloase pe înregistrări folosite ca poliție politică şi economicc în interes de grup sau privat - sunt permise în continuare firme sub acoperire - eu consider puterea legitimă complice cu "statul subteran", ştiți voi, ăla care „nu există”.

Sunt pur şi simplu descurajată. Chiar nu văd cine sau ce va repune țara pe linia de plutire.

Ana-Maria Homeag

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?