CHINURILE ZVÂRCOLIRILOR...

jkhmnh

A ieșit și Udrea de sub puterea mandatului azi... doar că și ea și Bica sunt încă la închisoare... sigur, lipsire de libertate în mod nelegal... dar ce le pasă autorităților, doar sunt niște ”penale”?

Problema nu este cu cei care au reușit să iasă, cumva s-or descurca ei, ci cu restul oamenilor, cei care nu mai sunt în termenul de contestație în anulare.

Legislativ nu se poate interveni, căci Parlamentul a vrut să extindă astfel cazurile de contestație și termenele, iar CCR a zis că nu este constituțional, că este cu afectarea siguranței circuitului juridic.

Iar oameni la fel de nevinovați ca cei deja ieșiți sunt încă în pușcărie și pare că nu se mai poate face nimic pentru ei... ca să nu mai vorbim de cei de la completurile de 3, care au același viciu de neconstituționalitate la compunere.

Conștiințele unora stau tot liniștite? Nu îi mustră nicio voce în căpuțul lor pentru ceea ce au făcut?

Ingrid Mocanu

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?