CE-AM AVUT SI N-AM PIERDUT...

poza

Sistemul și propaganda se bat care mai de care să îl elogieze pe ”regretatul” ministru Victor Negrescu.

Până acum, văicăreala era unidirecțională: Guvernul nu e pregătit să preia președinția Consiliului UE, suntem varză, nu vom face față, etc. Cel care avea aceste atribuții de pregătire și preluare era chiar lăudatul Negrescu. Cică abia acum, după ce a plecat el, nu mai suntem pregătiți, că până acum eram... au uitat deja că zbierau că nu suntem.

Eu sunt convinsă că Negrescu chiar este un bun profesionist, știu și că este un om cu mult bun simț. Dar... în politică îți trebuie stomac, caracter și determinare. Altfel, oricât de bun profesionist ai fi, ești terminat.

Lăsând astea la o parte, cum poți tu, ca jurnalist, să minți cu atâta seninătate, asta mă întreb!? Și cum poate cineva din rândul telespectatorilor/cititorilor tăi să mai urmărească și să creadă ce spui data viitoare?

PS - dacă vrea dragostea haștagilor și a presei de Sistem, Dragnea trebuie să iasă public în fiecare zi și să își dea palme și pumni, să se înjure și să se facă corupt și incompetent... va primi osanale de la UM DIGI&Realityshow.

Ingrid Mocanu

 

Featured

S I M U L A R E A

De multe ori ar trebui să lăsăm goana asta nebună cuprinsă de frenezia  banilor care fie că sunt foarte mulți, fie că sunt foarte puțini, ne ocupă mintea și ne comandă creierul fără să mai fim capabili să gândim puțin cu capetele noastre. Consecința?