Cand gusterii vor sa devina greieri, macar expirati!

picture

Atâta agonie, extaz și energie consumată pentru zicerile pornografice, ce se doresc principii etice și politice, ale unui gușter, ce toată viața lui s-a chinuit să ajungă măcar un greier expirat, rar mi-a fost dat să văd.

Și ce dacă, harfa ce se dă artistul lulii, recte Dan și cum îl cheamă a zis-o pe aia? E primul? Nici măcar ultimul... Adică voi oameni normali l-ați suspectat pe ăla vreodată de inteligență? Să fim serioși, în afară de faptul că i se strică „fengșuiu”, dacă nu i s-a sculat elefantului trompa, prin ce s-a remarcat acest așa zis artist, atât de talentat că nici la o nuntă nu îl cheamă nimeni să zdrăngănească? Nici măcar la nunta lui nu cred că a cântat, că se carau invitații până să strige darul și risca să rămână restaurantul neplătit..

Dan și cun îl mai cheamă, așa a crezut că el, că e momentul să mai facă câteva de un leu! La noi orice „harfă” din asta ratată, numită artist, dacă nu își poate pune chiloții în cap, dă mure în public PSD-ului și gata, e celebru! Dan și nu știu cum, dacă și-ar pune chiloții în cap, ar face mișto de el până și Daniela Crudu. Scena ar fi terifiantă, chiar epilat. Fața lui spune totul cu prisosință și despre ce ascund chiloții! Atunci, ce îi mai rămâne, în mediocritatea lui, cică, artistică?! „Mure PSD”. Și nici măcar nu e original........

P.S. Faceți un exercițiu: Uitați-vă în dulap, în bibliotecă , în calculator, în telefon, unde vreți voi și spuneți sincer: Câți ați cumpărat vreodată muzica produsă de „aristul sufletului afumat”? Și fiți sinceri până la capăt: Câți ați încercat măcar să îi ciordiți vreo melodie? Cam atât de bun și celebru e și tot cam atâta greutate are și ce râgâie, după una sau mai multe beri!

Gogu Orlando

 

 S-au tăiat banii de la chermeze locale de zeci de mii de euro, bani de la bugetul local, bani publici şi s-a rupt rânza culturală?! 

pozaSolistul trupei Taxi, discurs VIRAL despre 'm..e PSD'

Sloganul ”m..e PSD” revine în forță, asta după ce solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, a susținut un discurs care a devenit viral, împotriva acestui partid, în cadrul unui concert la Berăria H. Teodorescu arată că românii nu-și permit să piardă cuvântul ”m..e” într-o țară condusă de PSD pentru că acest partid a furat ”banii, speranțele, visele” și românii nu mai au ce să le dea în afară de celebrul slogan.

”Futu-ți morții mă-tii de PSD! Cum, mă, să treci contribuțiile de la angajat la angajator și să spui că o să fie bine? (...) Noi suntem aici datorită lui f..i! Părinții noștri s-au fu...t și asta este foarte bine. Partea proastă este că și părinții altora s-au fu..t și uite așa au apărut Liviu Dragnea, Șerban Nicolae, Lia Olguța Vasilescu, Codrin Ștefănescu, Dănuț Andrușcă Doamne ferește, Petre Daea Doamne ferește de două ori, Viorica Dăncilă Doamne ferește întruna, în continuu practic. Și cu asta vreau să închei, dar vă rog eu frumos să nu-l pierdem pe f..i, pentru că ăla va fi doar începutul și vom fi sfârșiți. Într-o bună zi îl vom pierde și pe m...e, iar într-o țară condusă de PSD noi nu ne permitem să-l pierdem pe m..e. Nu mai avem ce să le dăm căci ne-au luat tot: banii, visele speranțele și doar atât mai avem să le dăm.”, arată Dan Teodororescu.

 

Video

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags