Caderea in cap

picture

     Se umplu’ presa securistă de reacțiile așa zișilor lideri ai așa zisei opoziții, de fapt ofițeri acoperiți SIE și/sau SRI. Cuvinte grele, “paranoia, delir” la adresa discursului lui Dragnea, și multe altele. Ce arată ele? Frica, o frică viscerală că nu pot duce la îndeplinire ordinele primite de la șefii lor militari, dar și că la un moment dat cineva, odată, se poate uita cu atenție în dosarele lor penale rămase întredeschis

Când lui Eugen Tomac i-au fost deschise două dosare penale pentru corupție, statutul PMP prevedea că trebuie să-și dea demisia din funcția de președinte proaspăt renumit; după o reuniune la Galați, când a venit cu picioarele tremurânde la mine că trebuie să demisioneze din funcție, i-am spus că vom modifica statutul pentru el, pentru a nu fi nevoit să demisioneze. Și am modificat statutul pentru ca Eugen Tomac să nu-și piardă funcția, într-un organism de conducere care nu avea dreptul să modifice statutul. După un timp, Securitatea l-a scos pe Tomac basma curată în dosarele pentru corupție, cu condiția să facă frumos la ordin. 

Astăzi, la fel ca și lui Orbán, i s-a umflat capul și a început să vorbească de paranoie și de altele; la fel și Orbán, pentru care cei de la SIE îmi dădeau mesaje în emisiuni să nu-l atac că e omul lor. Și ăsta când aude de dosarul Transalpina, intră în fibrilații și scuipâ-n stânga și dreapta. De fapt, ce-i deranjează pe cei doi pigmei? 

Faptul că în discursul sâu Liviu Dragnea a spus ce se întâmplă în realitate în România: de la jaful multunaționalelor, al băncilor (confirmat de BNR) până la protocoalele secrete semnate de șefii lor și la executarea adversarilor politici, dar mai ales că a atacat în plin Statul Paralel care-i ține-n funcții. Cel mai tare i-a speriat însă acuzația de Înaltă Trădare adusă Nazistului, hoț de case și bandit la drumul mare, dovedit cu acte.
      De fapt, frica i-a făcut să reacționeze isteric ca o cățea-n călduri. De ce?

Acuzația de Înaltă Trădare cu adresă la șeful Statului este de o gravitate excepțională, iar Ludovic Transalpina știe mai bine ca oricine. Poate o să am timp odată sâ vorbesc și despre acest dosar ținut sub fundul unor procurori.       Dacă este pus sub acuzare, Iohannis este imediat suspendat până la rămânerea definitivă a hotărârii ICCJ. Ce nu știu însă cei doi pigmei, pentru câ nici SRI-ul nu știe, este că acuzațiile sunt formulate de mult timp, sunt verificate de juriști de mare excepție, care au constatat de luni de zile că sunt întrunite condițiile punerii sub acuzare a lui Iohannis. Discursul lui Liviu Dragnea nu a fost în urma unei porniri de moment ci, probabil, el anunță cel mai mare cataclism politic de după 1989, când se va dovedi că președintele și-a trădat țara. Repet, nu vorbim de un cap de acuzare sau de cuvinte politice rostite la o întâlnire de partid, ci de cel mai grav dosar, cu nenumărate dovezi, că Iohannis a trădat România; iar pigmeii au simțit lucrul acesta și s-au speriat. Iar eu le spun că au dreptate să fie speriați, pentru că ce veți afla despre Iohannis, vă va îngrozi. 
    Așa cum am spus, de pe 20 Decembrie, Statul Paralel va începe să se prăbușească; iar cei doi pitici (la figurat) știu lucrul acesta: se vor duce/n cap cu tot cu Werner; ducă/se.

Gelu Visan

Featured

PIRANHA DE BAHLUI

Ce o să citiți mai departe și ce veți fi puși să cunoașteți, nu găsiți pe toate drumurile...

Gabriel Mihaila Sat, 03/09/2024 - 14:14
EL SALVADOR SE SALVA! SLAVA!

Presedintele El Salvador respinge elitele si reconstruieste tara

Ce se întâmplă dacă un președinte al unei națiuni s-ar ridica radical împotriva elitelor malefice și s-ar reconstrui națiunea, astfel încât oamenii să prospere?

Gigi Petrovan Mon, 02/26/2024 - 06:19
„LA MIEZUL NOPTII VA CADEA O STEA!”

Acest lucru nu s-a mai întâmplat pâna acum... si va schimba totul!

Niciodată până acum nu a existat o asemenea manifestare a întunericului pe Pământ.

Gigi Petrovan Sun, 02/25/2024 - 08:53
POPA GÂDEA PREDICA APOCALIPSA LUI PUTIN

MOTO: „La Gâdea la poart

Gabriel Mihaila Sat, 02/24/2024 - 14:48
FENOMENUL DAN PURIC

Un vechi proverb spune „fă-te trate cu Dracu până treci puntea”. Evident, dracul o păzește și nu lasă să treacă decât pe cine vor mușchii lui. Prin urmare ne-am înfrățit cu SUA, UE și NATO.

Gabriel Mihaila Thu, 02/22/2024 - 09:53
TEMA DE DIRIGINTIE – DAVID SORENSEN

Are omenirea nevoie de o alta pandemie, pentru binele nostru?

lucru poate suna îngrozitor, dar

Gigi Petrovan Tue, 02/20/2024 - 08:02
DIFERENTE

S-au tăvălit în chinuri „deontologii”, de ziceai că îi exorcizează popa de la Tanacu, după interviul pe care

Gogu Orlando Thu, 02/15/2024 - 11:45

INTROSPECTIE

Ce mi-aș spune dacă aș fi cel mai bun prieten al meu?

Cu siguranță, mi-aș spune adevărul, pentru că mi-aș vrea binele dezinteresat.

Tags